افزونه جلالی را نصب کنید. Tuesday, 14 January , 2025
0

لورس :تائید دادگاه آمریکایی برای فروش ۶.۵ میلیارد دلار بیت‌کوین توقیفی دولت

  • کد خبر : 2677615
لورس :تائید دادگاه آمریکایی برای فروش ۶.۵ میلیارد دلار بیت‌کوین توقیفی دولت
به گزارش سایت اخبار ارزهای دیجیتال لورس :

تائید دادگاه آمریکایی برای فروش ۶.۵ میلیارد دلار بیت‌کوین توقیفی دولتگزارشی از دی‌کریپت می‌گوید دولت ایالات متحده تاییدیه نهایی فروش و نقدسازی بزرگترین دارایی توقیفی خود در حوزه رمزارز را از دادگاه منطقه شمالی کالیفرنیا دریافت کرده است. با این حکم می‌توان پایانی را بر پرونده پیچیده بیت‌کوین‌های مرتبط با بازار سیاه سیلک انتظار داشت.
به گزارش پیوست، در پی انتشار خبر تاییده دادگاه قیمت بزرگترین رمزارز جهان تا حدود ۹۲ هزار و ۶۰۰ دلار در صرافی بایننس سقوط کرد و در زمان نگارش خبر با قیمتی در حدود ۹۳ هزار و ۵۰۰ دلار معامله می‌شود.
طبق مستنداتی که در تاریخ ۳۰ دسامبر به ثبت رسیده‌اند، قاضی آمریکایی ریچارد سیبورگ با درخواست لغو توقیف ۶۹ هزار ۳۷۰ بیت‌کوین در پرونده سیلک رود مخالفت کرد و حالا وزارت دادگستری آمریکا می‌تواند این دارایی که ارزش آنها حدود ۶.۵ میلیارد دلار برآورد شده است را به فروش برساند.
قاضی سیبورگ به قضاوت برای پرونده‌های بزرگ شهرت دارد. این قاضی همچنین به تازگی درخواست شرکت گوگل، زیر مجموعه آلفابت، را برای رد پرونده‌ای در حوزه ردیابی داده‌های شخصی کاربران رد کرد. این شرکت حالا ممک..

به گزارش مجله خبری ارزهای دیجیتال لورس :

تائید دادگاه آمریکایی برای فروش ۶.۵ میلیارد دلار بیت‌کوین توقیفی دولت

گزارشی از دی‌کریپت می‌گوید دولت ایالات متحده تاییدیه نهایی فروش و نقدسازی بزرگترین دارایی توقیفی خود در حوزه رمزارز را از دادگاه منطقه شمالی کالیفرنیا دریافت کرده است. با این حکم می‌توان پایانی را بر پرونده پیچیده بیت‌کوین‌های مرتبط با بازار سیاه سیلک انتظار داشت.

به گزارش پیوست، در پی انتشار خبر تاییده دادگاه قیمت بزرگترین رمزارز جهان تا حدود ۹۲ هزار و ۶۰۰ دلار در صرافی بایننس سقوط کرد و در زمان نگارش خبر با قیمتی در حدود ۹۳ هزار و ۵۰۰ دلار معامله می‌شود.

طبق مستنداتی که در تاریخ ۳۰ دسامبر به ثبت رسیده‌اند، قاضی آمریکایی ریچارد سیبورگ با درخواست لغو توقیف ۶۹ هزار ۳۷۰ بیت‌کوین در پرونده سیلک رود مخالفت کرد و حالا وزارت دادگستری آمریکا می‌تواند این دارایی که ارزش آنها حدود ۶.۵ میلیارد دلار برآورد شده است را به فروش برساند.

قاضی سیبورگ به قضاوت برای پرونده‌های بزرگ شهرت دارد. این قاضی همچنین به تازگی درخواست شرکت گوگل، زیر مجموعه آلفابت، را برای رد پرونده‌ای در حوزه ردیابی داده‌های شخصی کاربران رد کرد. این شرکت حالا ممکن است در ماه آگوست در این زمینه محاکمه شود.

مشخص نیست که چرا مستندات مربوط به بیت‌کوین‌های توقیفی این هفته منتشر شده‌اند.

این تحولات گزارش‌های پیشین در ماه اکتبر سال گذشته را تایید می‌کند که دولت آمریکا امکان فروش دارایی‌های موجود در کیف پول سیلک رود را دارد.

دی‌کریپت با بررسی مستندات دادگاه در اولین گزارش مربوط به روز چهارشنبه، چنین حکمی را تایید کرده بود.

البته که این حکم به تنهایی به فروش بیت‌کوین‌های توقیفی منتهی نمی‌شود و دارایی‌های توقیفی از سمت دولت فدرال باید چندین مرحله اداری را پشت سر بگذارند و حتی احتمال تجدید‌نظر خواهی نیز در این بین وجود دارد.

بخشی از بیت‌کوین‌های توقیفی اما تا همین امروز توسط وزارت دادگستری آمریکا به فروش رسیده‌اند. در سوم دسامبر ۲۰۲۴، دولت آمریکا حدود ۲ میلیارد دارایی بیت‌کوینی را به کوین‌بیس منتقل کرد.

دولت در حال حاضر یک قرارداد نگهداری از دارایی را از طریق U.S. Marshals Service، از زیرشاخه‌های وزارت دادگستری، با کوین‌بیس به امضا رسانده است.

این پرونده و مساله بیت‌کوین‌های توقیفی از چندین مجرای قضایی در ایالات متحده از جمله دیوان عالی این کشور عبور کرده است و تصمیم ماه دسامبر که خبر آن امروز منتشر شده است پایان چالش‌های متعدد از سوی چندین مدعی از جمله شرکت Battle Born Invenstment است که مدعی است با توجه به یک فرایند ورشکستگی که مربوط به یکی از مالکان احتمالی اولیه برای این بیت‌کوین‌ها است، حق مالکیت آنها را در اختیار دارد.

مرحله پایانی این پرونده مربوط به درخواستی براساس قانون آزادی اطلاعات بود که براساس آن باید هویت «فرد X»، چهره ناشناسی که در سال ۲۰۲۰ بیت‌کوین‌های مربوطه را به مقامات تحویل داده است، مشخص شود.

مستندات دادگاه نشان می‌دهد که رمزارزهای توقیفی به بازار سیاه سیلک‌ رود بر می‌گردند که در سال ۲۰۱۳ از سوی مقامات فدرال بسته شد.

بیش از ۶۹ هزار بیت‌کوین مربوط به این پرونده، باقی‌مانده یکی از بزرگترین توقیف‌های دولت آمریکا در تاریخ کریپتو هستند.

با این حال تصمیم نهایی دادگاه در حالی صادر شده است که دولت جدید آمریکا وعده افتتاح یک صندوق ذخیره استراتژیک بیت‌کوین را داده است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا، سال گذشته در کنفرانس رمزارازی نشویل به هلدر‌های بیت‌کوین گفت که هیچوقت بیت‌کوین خود را نفروشند و وعده راه‌آندازی «انباشت بیت‌کوینی» را در قالب یک ذخیره استراتژیک در دولت جدید آمریکا داد.

لینک کوتاه : https://lores.ir/?p=2677615

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها