یک دادگاه ناحیهای در شهر شنژن چین به تازگی دستور مسدودسازی حدود ۶۸۰,۰۰۰ دلار از داراییهای یکی از شرکتهای تابعه بیت مین، بزرگترین سازنده دستگاههای استخراج بیت کوین، را صادر کرده است.
به گزارش کویندسک، این حکم ۲۷ سپتامبر (۵ مهر) صادر و روز جمعه ۲۲ آذر به صورت عمومی منتشر شده است. بر این اساس، دادگاه منطقه بائوآن در شنژن با شکایت شرکت «دونگ گوان یونگ جیان الکترونیکز» (Dongguan Yongjiang Electronics) داراییهای شرکت «شنژن سنچری کلود کور» (Shenzhen Century Cloud Core) متعلق به بیت مین را توقیف کرده است.
یونگ جیان که در حوزه تامین قطعات الکترونیکی فعالیت میکند در ۲۵ سپتامبر از دادگاه خواست تا ۴.۷ میلیون یوان (معادل ۶۷۶,۰۰۰ دلار) از داراییهای یکی از شرکتهای تابعه بیت مین را مسدود کند.
به گفته شرکت یونگ جیان، این شرکت با بیت مین بر سر یک قرارداد به اختلاف میرسد و به همین دلیل این درخواست را به دادگاه داده تا از وصول شدن مبلغ مورد قرارداد اطمینان حاصل کند.
تمام سهام کلود کور (Cloud Core)، در اختیار بیت مین قرار دارد و یکی از شرکتهای تابعه مهم این غول ماینینگ به حساب میآید. کلود کور وظیفه ساخت، بررسی کیفیت و بستهبندی تجهیزات ماینینگ بیت مین را بر عهده دارد.
هنوز مشخص نیست که داراییهای کلود کور تا چه زمانی مسدود خواهد ماند. طبق قانون چین، مسدودسازی سرمایهها و حسابهای بانکی نباید بیش از ۶ ماه به طول بینجامد. از طرف دیگر داراییهای نقد و شناور نیز بیش از یک سال مسدود نمیمانند. بیت مین تاکنون واکنشی نسبت به این اخبار نشان نداده است.
این اولین بار نیست که یکی از شرکتهای تابعه بیت مین در یک قرارداد به مشکل حقوقی بر میخورد.
از آغاز سال جاری میلادی تا کنون، سنچری کلود حداقل درگیر چهار پرونده مختلف در خصوص دستگاههای الکترونیکیاش بوده است.
در پروندهای دیگر، شرکت هنگکنگی یودا الکترونیکز (Youda Electronics) در ماه مارس از دادگاه خواست تا ۵.۲ میلیون یوان (۷۴۵,۰۰۰ دلار) از داراییهای بیت مین و شرکت تابعهاش را مسدود کند. این تصمیم دادگاه تا ۳ نوامبر علنی نشد.
پروندههای حقوقی درست زمان به سراغ بیت مین آمدند که این شرکت درگیر کاهش قیمت بازار ارزهای دیجیتال بود. از طرف دیگر مشکلات داخلی شرکت از دسامبر ۲۰۱۸ گریبانش را گرفته بودند.
ماه گذشته، جیهان وو (Jihan Wu)، از بنیانگذاران بیت مین، در نشستی با حضور کارکنان این شرکت اذعان داشت که دسامبر ۲۰۱۸، تامینکنندگان برای تسویه و پرداخت هزینهها به این شرکت [بیت مین] فشار آوردند.
بیت مین اخیرا مجبور به تغییر رویکرد فروشش در خصوص تجهیزات ماینینگ بوده تا بتواند پیش از رویداد هاوینگ که ماه می سال آینده میلادی صورت میگیرد، ماینرهای بیشتری را به سمت خود جلب کند. مدیرعامل این شرکت اظهار داشت که بازار از سال ۲۰۱۸ روی خوش به آنها نشان نداده است.
تا به اینجا به جز این پرونده، شکایتهای دیگر توسط شاکیان پس گرفته شدهاند.
The post ۷۰۰ هزار دلار از داراییهای غول ماینینگ دنیا توقیف شد! appeared first on ارزدیجیتال.