در روز دوم از رویداد ۹ ژانویه، آبانتتر همچنان حضوری پررنگ در بخشهای مختلف این رویداد داشت. پریسا حسینزاده، مدیر منابعانسانی آبانتتر، یکی از ارائهدهندگان پنل “تنظیم گری و سندباکس و منابع انسانی” بود. در بخش پایانی رویداد نیز، فرهاد فلاح، مدیرعامل آبانتتر، از همراهی آبانتتر در انتشار کتاب “استاندارد فیات” پرداخت و از دلایل همراهی آبانتتر در انتشار این کتاب گفت.
پریسا حسینزاده؛ مهم است کارمندان مطمئن باشند که صدایشان شنیده میشود
پریسا حسینزاده، مدیر منابع انسانی آبانتتر به عنوان اولین ارائهدهنده روز دوم رویداد ۹ ژانویه، تفاوتهای فرهنگ سازمانی ایران و کشورهای دیگر را با هم مقایسه کرد و گفت: «بررسی ۱۶۰۰ شرکت در دنیا نشان میدهد که خواستههای کارکنان با آنچه مدیران تصور میکنند متفاوت است.»
حسینزاده به این موضوع اشاره کرد که فرهنگ زیاد کار کردن، در همه شرکتها ارزش محسوب نمیشود و با مقایسه مفهوم منابع انسانی در دو شرکت بایننس و دریو، نکات مهمی را برای مخاطبان شرح داد؛ او از اهمیت شروع صحیح کار و آشنایی کافی با شرکت و فرایندهای کاری گفت و به این نکته اشاره کرد که کارکنان شرکت دریو در یک ماه اول کاری خود هیچ تسکی ندارند. همینطور مدیران بایننس معتقدند ۶۹٪ کارکنانی که به خوبی Onboard بشوند، حداقل ۳ سال در شرکت میمانند.
نکته مهم بعدی در این مقایسه از نظر مدیر منابع انسانی آبانتتر، حضور مدیران خانم در شرکتهاست. گفته میشود در بایننس هیچ تفاوت معناداری بین مدیران خانم و آقا وجود ندارد. همچنین شرکت دریو اعلام کرده که در شعبه مالزی این شرکت، تمام مدیران و سرپرستان به جز مدیرعامل، خانم هستند!
فرهاد فلاح از کتاب “استاندارد فیات” رونمایی کرد
“استاندارد فیات” نوشتهی سیفالدین آموس است که به تازگی با ترجمه علیرضا کاظمینیا و به همت انتشارات راه پرداخت به چاپ رسیده است. آبانتتر حامی انتشار این کتاب است و مدیرعامل مجموعه، فرهاد فلاح، در رویداد ۹ ژانویه به رونمایی از این کتاب پرداخت. فلاح، در رابطه با حمایت آبانتتر از انتشار این کتاب گفت: این تصمیم، کمی فراتر از صرف اسپانسرشیپ برای انتشار یک کتاب بود زیرا برای ما، این کتاب به نحوی با ایده اصلی کوفاندر آبانتتر و به تبع آن، با جوهره سازمان ما ارتباط برقرار میکند. استاندارد فیات، روند کارکردن ارز فیات را با بیتکوین مقایسه میکنذ و تلاش میکند نشان بدهد که چرا و چگونه، بیتکوین به عنوان یه کلاس دارایی جدید، مسیر خود را در اقتصاد سنتی باز میکند و جایگزین فیات میشود.
سپهر محمدی، مهمان استوديو راه کار در رویداد ۹ ژانویه
در حاشیه رویداد ۹ ژانویه، سپهر محمدی از تیم محصول آبانتتر در گفتوگو با رضا جمیلی، سردبیر هفتهنامه کارنگ، به بررسی فعالیت بانکهای برتر جهان در زمینه ارزهای دیجیتال و بلاکچین پرداخت. محمدی در این گفتگو گفت: در سال ۲۰۲۲، ۶۱ بانک از ۱۰۰ بانک برتر جهان در اکوسیستم بلاکچین و کریپتوکارنسی سرمایهگذاری کردهاند. این آمار، افزایش ۱۰ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۱ را نشان میدهد.
به علاوه، محمدی به موارد متعددی از زمینههای اشاره کرد که بانکها میتوانند با ورود به آنها، بستر همکاری صنعت بانکداری و صنعت بلاکچین را فراهم کنند، مانند؛ وثیقهگذاری دیجیتال، پروسههای انتقال و تسویه جدید مبتی بر تکنولوژی بلاکچین، بلاکچینهای خصوصی، محصولات پردازش تراکنش خصوصی و پایگاه داده سازمان.