ترامپ: توافق آمریکا و چین انجام شد

ترامپ: توافق آمریکا و چین انجام شد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، لحظاتی قبل در صفحه خود در شبکه اجتماعی Truth اعلام کرد که توافق تجاری با چین انجام شده و نهایی‌شدن آن مشروط به تأیید توسط او و رئیس‌جمهور چین، شی جین‌پینگ است. این توافق پس از دو روز مذاکرات فشرده در لندن بین نمایندگان ارشد تجاری دو کشور حاصل شد و هدف آن کاهش تنش‌های تجاری بین دو اقتصاد بزرگ جهان است.

جزئیات کلیدی این توافق عبارت‌اند از:

  • تعرفه‌ها: بر اساس این توافق، چین تعرفه ۱۰٪ بر کالاهای وارداتی از آمریکا را حفظ می‌کند، در حالی که ایالات متحده تعرفه ۵۵٪ بر واردات از چین را ادامه خواهد داد.
  • مواد معدنی حیاتی: چین موافقت کرده است صادرات عناصر خاکی کمیاب را که برای صنایع فناوری و دفاعی حیاتی هستند، افزایش دهد.
  • محدودیت‌های تجاری: ایالات متحده برخی از محدودیت‌های صادراتی به چین، به‌ویژه در زمینه فناوری‌های هوافضا و نیمه‌هادی‌ها، را کاهش خواهد داد.
  • تأیید نهایی: اجرای این توافق منوط به تأیید نهایی توسط ترامپ و شی جین‌پینگ است.

این توافق در پی فروپاشی توافق قبلی در ژنو در ماه مه صورت گرفت و به نظر می‌رسد تلاشی برای احیای روابط تجاری بین دو کشور باشد. قیمت بیت کوین نیز ظاهراً در واکنش به این خبر رشدی موقت تا مرز ۱۱۰٬۰۰۰ دلار داشته است.

نوشته ترامپ: توافق آمریکا و چین انجام شد اولین بار در مجله نوبیتکس. پدیدار شد.

منبع : نوبیتکس مگ