حواله ارزی چیست؟ حواله دلار یا حواله ارزی، ابزاری پرکاربرد در تجارت بین اللملی برای انتقال ارز بین کشورها می باشد. در گذشته، اشخاص حقیقی و حقوقی برای جابه جایی ارز از کشوری به کشور دیگر با مشکلاتی روبه رو می شدند. با تاسیس شرکت های بازرگانی، امکان جابه جایی راحت و کم دردسر ارز برای اشخاص حقیقی و حقوقی فراهم شد. حواله ارزی یا دلاری، نوعی دستور پرداخت می باشد که به بانک کشور مقصد ارائه می شود. با ارائه حواله های ارزی، بانک ها و موسسات موظف هستند مبلغی را به حساب گیرنده واریز کنند. دلار حواله ای امکان دسترسی به سرویس های مالی خارجی را برای اشخاص حقیقی و حقوقی فراهم کرده است.
اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند پول غیردلاری را به دلار تبدیل کنند و به صورت دلار حواله ای از کشوری به کشور دیگر بفرستند. از دلار حواله ای برای پرداخت معاملات تجاری، خریدهای آنلاین از وب سایت های خارجی و خدمات خارج از کشور استفاده می شود. شرکت بازرگانی مهیر با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی کشور و تحریم های موجود، دلار حواله ای را به راحتی بین کشورها جابه جا می کند تا اشخاص حقیقی و حقوقی بتوانند هزینه های بین المللی خود را پرداخت نمایند.
دردسرهای انتقال دلار حواله ای در ایران
با توجه به شرایط اقتصادی کشور و تحریم های موجود، جابه جایی حواله دلار از ایران مشکل ساز می باشد. اشخاص حقیقی و حقوقی نمی توانند به راحتی دلار حواله ای خود را جابه جا کنند، چرا که تحریم های موجود موجب محدودیت تجارت ایرانیان شده است. اشخاص حقیقی و حقوقی به تنهایی قادر به مقابله با کلیه تحریم های مالی نیستند. از این رو، شرکت بازرگانی مهیر به صورت قانونی می تواند حواله های دلار را جابه جا کند. از طرفی، با نوسان نرخ ارز، هزینه های انتقال حواله ارزی هم تغییر می کند. متاسفانه، تراکنش های مالی که بر اساس نوسان نرخ ارز صورت می گیرند، قطعیت ندارند، چرا که با کاهش قیمت ارز، اشخاص حقیقی و حقوقی ضرر می کنند.
ناگفته نماند که قیمت حواله دلار تحت تاثیر عوامل مختلف به صورت دقیقه ای تغییر می کند. علاوه بر محدودیت های خارجی، بانک مرکزی ایران هم یک سری محدودیت در راستای انتقال دلار حواله ای به کشورهای خارجی اعمال کرده است. از طرفی، اشخاص حقیقی و حقوقی در خرید ارز حواله ای هم محدودیت هایی دارند.
از این رو، اشخاص حقیقی و حقوقی نمی توانند به صورت نامحدود، دلار حواله ای تهیه نمایند. بر خلاف شرکت بازرگانی مهیر، کارمزد انتقال ارز از طریق صرافی ها فوق العاده بالا می باشد. هر چند صرافی های آنلاین، کارمزد کم تری دریافت می کنند ولی امنیت پایینی دارند. از طرفی، صرافی های آنلاین در سراسر دنیا قابل دسترس نیستند و ممکن است گاها از دسترس خارج شوند. از این رو، انتخاب یک شرکت بازرگانی معتبر اهمیت بالایی دارد.
کاربرد حواله دلار امروز
اشخاص حقیقی و حقوقی از حواله دلار برای پرداخت هزینه های مربوط به تجارت بین المللی استفاده می کنند. اشخاص حقیقی برای پرداخت هزینه های واردات و صادرات کالاها و خدمات و اشخاص حقیقی برای پرداخت شهریه و هزینه های زندگی خود در کشورهای خارجی می توانند از حواله دلار استفاده کنند. بهترین راه برای سرمایه گذاری بین المللی، جابه جایی پول در قالب دلار حواله ای می باشد. چرخ اقتصاد کل جهان با دلار می چرخد. سرمایه گذاران برای خرید ملک و سهام بایستی پول خود را به دلار تبدیل کنند و به صورت دلار حواله ای از کشور خارج نمایند.
انجام تعهدات مالی در سطح جهانی بایستی در قالب حواله دلار صورت گیرد. از دیگر کاربردهای حواله دلار امروز می توان به تامین کلیه هزینه های سفرهای خارجی، حمایت مالی از اشخاص حقیقی (دوست و آشنا)، پرداخت هزینه های پزشکی و درمانی اشاره کرد.
جابه جایی حواله ارز بین کشورها
اشخاص حقیقی و حقوقی برای جابه جایی حواله دلار از روش های مختلفی کمک می گیرند. یکی از روش های جابه جایی دلار حواله ای، سیستم بانکی سوئیفت یا SWIFT می باشد که امکان انتقال ارز در سراسر دنیا را بر بستر شبکه مالی فراهم کرده است. متاسفانه، به علت تحریم های مالی و محدودیت های موجود، امکان جابه جایی ارز برای اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی وجود ندارد. اکثرا اشخاص برای جابه جایی ارز به صرافی های فیزیکی مراجعه می کنند. در حالی که هزینه های جابه جایی حواله های ارزی در صرافی های فیزیکی، بالا است. از طرفی، احتمال کلاهبرداری در سیستم کاری صرافی ها وجود دارد.
شرکت وسترن یونیون (Western Union) که در زمینه انتقال فوری حواله دلار و سایر ارزها مشغول می باشد، در ایران شعبه ای ندارد. از این رو، اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی نمی توانند از طریق شرکت وسترن یونیون، حواله های ارزی خود را جابه جا کنند. شرایط شرکت مانی گرام همانند شرکت وسترن یونیون می باشد و در ایران، دفتر رسمی یا شعبه ای ندارد. یکی از بهترین روش های جابه جایی پول، مراجعه به شرکت های بازرگانی معتبر می باشد. شرکت های بازرگانی با دور زدن تحریم ها به صورت قانونی، حواله های ارزی را جابه جا می کنند.
سیستم پی پال یا pay pal، یکی از روش های معتبر برای انتقال وجه الکترونیکی می باشد که امکان دسترسی به آن برای اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی محدود است. علاوه بر موارد فوق، اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند سرمایه خود را به رمز ارز تبدیل کنند و از طریق صرافی های آنلاین، سرمایه خود را جابه جا نمایند.
استعلام قیمت حواله دلار امروز
با توجه به شرایط اقتصادی بی ثبات ایران، قیمت حواله دلار به صورت لحظه ای در حال تغییر می باشد. کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی برای خرید دلار بایستی به دنبال زمان مناسب باشند. قیمت دلار و سایر ارزها بسته به مسائل سیاسی، نرخ بهره، نرخ تورم، اشتغال، صادرات و واردات، میزان بدهی دولت، تولید ماهانه کشور و نرخ مالیات، نوساناتی را تجربه می کند. با بررسی اوضاع می توان بهترین تصمیم را گرفت. بهترین زمان برای خرید ارز را شناسایی کنید و سپس اقدام به خرید نمایید. جهت استعلام قیمت حواله دلار امروز می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.