تاریخ : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024
2

لورس :۱۰ فاکتور اصلی برای انتخاب کم مصرف ترین ماینر با تراهش بالا

  • کد خبر : 2640727
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
لورس :۱۰ فاکتور اصلی برای انتخاب کم مصرف ترین ماینر با تراهش بالا
به گزارش سایت اخبار ارزهای دیجیتال لورس :

در ابتدای ظهور ارزهای دیجیتال، استخراج با استفاده از CPU یا GPU کامپیوترهای شخصی روشی آسان برای کسب درآمد بود. به مرور زمان افراد بیشتری به استخراج ارزهای دیجیتال روی آوردند و این امر رقابت را برای یافتن بلوک های جدید و کسب پاداش به شدت افزایش داد. اما با افزایش رقابت، سودآوری استخراج رمز ارز با کامپیوتر به طور قابل توجهی کاهش پیدا کرد. به طوری که در حال حاضر تنها استفاده از سخت افزارهای تخصصی به نام اسیک ماینر(ASIC Miner) که به طور خاص برای استخراج رمز ارز طراحی شده اند، سودآور است.
البته تعداد ماینرهای ارز دیجیتال در بازار بسیار زیاد است و از میان آن ها کم مصرف ترین ماینر با تراهش بالا دستگاه هایی کارآمدتر هستند. اغلب افرادی که تصمیم به استخراج ارز دیجیتال دارند به سراغ رمزارزهای برتر بازار می روند. این در حالی است که تمام ارزهای دیجیتال قابلیت ماین شدن ندارند. برای مثال استخراج سولانا امکان پذیر نیست و برای کسب ارز سولانا از روش های دیگر مانند استکینگ استفاده می شود.
فاکتورهایی که باید هنگام انتخاب یک ماینر به آن توجه کرد انتخاب ماینر مناسب برای استخراج ارز دیجیتال می تواند چالش ب..

به گزارش مجله خبری ارزهای دیجیتال لورس :

در ابتدای ظهور ارزهای دیجیتال، استخراج با استفاده از CPU یا GPU کامپیوترهای شخصی روشی آسان برای کسب درآمد بود. به مرور زمان افراد بیشتری به استخراج ارزهای دیجیتال روی آوردند و این امر رقابت را برای یافتن بلوک های جدید و کسب پاداش به شدت افزایش داد. اما با افزایش رقابت، سودآوری استخراج رمز ارز با کامپیوتر به طور قابل توجهی کاهش پیدا کرد. به طوری که در حال حاضر تنها استفاده از سخت افزارهای تخصصی به نام اسیک ماینر(ASIC Miner) که به طور خاص برای استخراج رمز ارز طراحی شده اند، سودآور است.

البته تعداد ماینرهای ارز دیجیتال در بازار بسیار زیاد است و از میان آن ها کم مصرف ترین ماینر با تراهش بالا دستگاه هایی کارآمدتر هستند. اغلب افرادی که تصمیم به استخراج ارز دیجیتال دارند به سراغ رمزارزهای برتر بازار می روند. این در حالی است که تمام ارزهای دیجیتال قابلیت ماین شدن ندارند. برای مثال استخراج سولانا امکان پذیر نیست و برای کسب ارز سولانا از روش های دیگر مانند استکینگ استفاده می شود.

فاکتورهایی که باید هنگام انتخاب یک ماینر به آن توجه کرد

انتخاب ماینر مناسب برای استخراج ارز دیجیتال می تواند چالش برانگیز باشد. عوامل متعددی وجود دارد که باید هنگام انتخاب ماینر در نظر گرفته شود، در حالت کلی توجه به نکات زیر می تواند در خرید یک ماینر مناسب به شما کمک کند:

قدرت تراهش (Terahash) در ماینر

تراهش واحد سنجش قدرت پردازش یک دستگاه ماینر است. این واحد نشان می دهد که دستگاه ماینر در هر ثانیه چند تریلیون هش می تواند محاسبه کند. هش یک تابع ریاضی است که برای تایید تراکنش ها در شبکه های بلاکچین از جمله بیت کوین استفاده می شود. هر تراکنش به یک هش منحصر به فرد نیاز دارد. دستگاه های ماینر با استفاده از قدرت پردازش خود، هش تراکنش ها را محاسبه می کنند. هر چقدر هش ریت یک دستگاه ماینر بیشتر باشد، احتمال یافتن هش معتبر و دریافت پاداش برای آن دستگاه بیشتر خواهد بود. به طور کلی، دستگاه های ماینر با هش ریت بالاتر، سودآورتر هستند. البته باید توجه داشت که معمولاً قیمت این دستگاه ها نیز بیشتر است.

شرکت سازنده دستگاه های استخراج ارز دیجیتال

در کنار توجه به فاکتورهای فنی دستگاه های استخراج، باید به نام شرکت سازنده و اعتبار آن نیز توجه کنید. زیرا شرکت های معتبر سابقه طولانی در تولید ماینر دارند و از تجربه و تخصص لازم در این زمینه برخوردار هستند. این امر به معنای ارائه دستگاه های باکیفیت تر، قابل اعتمادتر و با نرخ خرابی پایین تر است. برخی از برندهای مطرح در صنعت ماینر به شرح زیر است:

  • بیت مین (Bitmain): بیت مین، در سال ۲۰۱۳ توسط میکری ژن و جیهان وو تاسیس شده است. محصولات اصلی بیت مین شامل دستگاه های استخراج اختصاصی با نام تجاری انت ماینر (Antminer) است که به دلیل عملکرد و راندمان بالا معروف هستند.
  • مایکروبی تی (MicroBT): مایکروبی تی به دلیل تولید ماینرهای قدرتمند و کارآمد با قیمت مناسب شناخته شده است. این شرکت در سال ۲۰۱۸ تأسیس شد و یکی از رقبای اصلی شرکت بیت مین به شمار می رود.
  • کنان (Cannan): کنان در زمینه طراحی و تولید ماینرهای ارز دیجیتال فعالیت می کند. این شرکت در سال ۲۰۱۳ تاسیس شده و به عنوان یکی از قدیمی ترین تولیدکنندگان ماینر در جهان شناخته می شود.
  • اینوسیلیکون (Innosilicon): این شرکت در زمینه طراحی و تولید تراشه های پردازشی، به خصوص برای استخراج ارزهای دیجیتال فعالیت می کند. اینوسیلیکون در سال ۲۰۱۶ تأسیس شد و در حال حاضر در لیست بزرگترین تولیدکنندگان ماینر در جهان قرار گرفته است.

دستگاه ماینر

برق مورد نیاز ماینر

توان مصرفی ماینر بر حسب وات (W) اندازه گیری می شود و به میزان برق مصرفی دستگاه ماینر در هنگام کار گفته می شود. این فاکتور یکی از مهم ترین مولفه ها در انتخاب دستگاه ماینر مناسب است چرا که به طور مستقیم بر سودآوری استخراج تاثیر می گذارد.

نوع سیستم خنک کننده در دستگاه های ماینر

سیستم خنک کننده یکی از مهم ترین اجزای یک دستگاه ماینر است. وظیفه این سیستم جلوگیری از گرم شدن بیش از حد دستگاه است که می تواند به خرابی آن منجر شود. دو نوع اصلی سیستم خنک کننده برای ماینر ها وجود دارد:

  • سیستم خنک کننده با هوا: این سیستم از فن ها و هیت سینک ها برای خنک کردن اجزای داخلی دستگاه استفاده می کند. هر چند سیستم خنک کننده با هوا ساده ترین و ارزان ترین نوع سیستم خنک کننده است اما این سیستم ممکن است برای دستگاه های ماینر قدرتمند که گرمای زیادی تولید می کنند، کافی نباشد.
  • سیستم خنک کننده مایع: این سیستم از مایعاتی مانند آب یا روغن برای خنک کردن اجزای داخلی دستگاه استفاده می کند. سیستم خنک کننده مایع معمولاً کارآمدتر از سیستم خنک کننده با هوا است و می تواند گرمای بیشتری را از بین ببرد؛ به همین دلیل برای دستگاه های ماینر قدرتمند که گرمای زیادی تولید می کنند، مناسب تر است.

معرفی ۵ ماینر با تراهش بالا و مصرف برق پایین

مصرف برق بالای ماینرها هزینه های زیادی را به استخراج کنندگان تحمیل می کند، به همین دلیل انتخاب ماینری با تراهش بالا و مصرف برق پایین از اهمیت بالایی برخوردار است. در این قسمت به معرفی ۵ مورد از دستگاه هایی می پردازیم که به عنوان کم مصرف ترین ماینر با تراهش بالا شناخته می شوند:

  • Antminer S19 Pro
  • WhatsMiner M50S
  • Innosilicon A10 Pro
  • AvalonMiner A1346
  • Dragonmint T1

Antminer S19 Pro

ماینر S19 Pro یکی از محصولات شرکت بیت مین از مجموعه Antminer است. سری Antminer شامل مدل های مختلفی است که هر کدام مشخصات و ویژگی های خاص خود را دارند. انت ماینر اس ۱۹ پرو یکی از مدل های محبوب این سری است. این ماینر مبتنی بر الگوریتم SHA-256 است و ۱۱۰ تراهش در ثانیه قدرت هشینگ را ارائه می دهد. Antminer S19 Pro در حال حاضر یکی از کم مصرف ترین ماینرهای بیت کوین با تراهش بالا در بازار محسوب می شود و به دلیل کارایی بالا، پایداری و سیستم خنک کننده مایع خود معروف است.

هر چند این ماینر قابلیت استخراج بالغ بر ۱۰ ارز دیجیتال را دارد اما از آنجایی که بیت کوین، به عنوان شاخص ترین رمزارز، در صدر لیست ارزهای قابل استخراج با اس ۱۹ پرو قرار گرفته است؛ این دستگاه در دسته ماینرهای بیت کوین طبقه بندی می شود.

دستگاه ماینر

WhatsMiner M50S

شرکت سازنده دستگاه WhatsMiner M50S، مایکروبی تی است. این ماینر محبوب ترین دستگاه در سری WhatsMiner است و با توان پردازشی ۱۲۲ تراهش در حال حاضر یکی از پر قدرت ترین دستگاه های استخراج موجود در بازار است. واتس ماینر ام ۵۰ اس با بهره گرفتن از الگوریتم استخراج SHA-256 قابلیت استخراج ارزهای دیجیتال مشهوری مانند بیت کوین، بیت کوین کش، بیت کوین اس وی و … دارد. سیستم خنک کننده مایع این ماینر با کنترل دقیق دما به پردازنده اجازه می دهد تا با حداکثر سرعت به محاسبات پیچیده بپردازد و عملکرد استخراج را به طور قابل توجهی افزایش دهد.

Innosilicon A10 Pro

اینوسیلیکون آ ۱۰ پرو یک دستگاه استخراج ارز دیجیتال از شرکت اینوسیلیکون است که از الگوریتم پردازشی EtHash برای استخراج ارزهایی مانند اتریوم، اتریوم کلاسیک، موزیک کوین و یوبیک استفاده می کند. قدرت هش A10 Pro ETH ، ۵۰۰ مگا هش در ثانیه و میزان مصرف برق آن، ۹۶۰ وات در شرایط معمولی است. سیستم خنک کننده این ماینر از نوع هوا است و از دو فن خنک کننده قدرتمند برای خنک نگه داشتن دستگاه در حین کار استفاده می کند.

این فن ها در بدنه دستگاه تعبیه شده اند تا جریان هوای خنک را به طور مستقیم به چیپ های پردازشگر و سایر اجزای داخلی برسانند. به دلیل مصرف برق پایین و صدای کم، A10 Pro ETH برای استفاده در محیط های مسکونی، مانند آپارتمان ها یا خانه های کوچک، بسیار مناسب است.

AvalonMiner A1346

آوالون ماینر توسط شرکت کنان تولید شده است. این ماینر مبتنی بر الگوریتم SHA-256 است و قابلیت استخراج ارزهایی مانند بیت کوین، بیت کوین کش و لایت کوین را دارد. قدرت هش آوالون ماینر ۱۳۴۶ طبق چیزی که در کاتالوگ آن نوشته شده است ۱۱۰ تراهش بر ثانیه با مصرف برق ۳۳۰۰ وات است. در واقع می توان گفت این ماینر یک گزینه بسیار مناسب برای افرادی است که به دنبال کم مصرف ترین ماینر با تراهش بالا هستند. سیستم خنک کننده AvalonMiner A1346 از نوع هوا است و از ۴ فن قدرتمند برای خنک کردن چیپ های پردازشگر و سایر اجزای داخلی استفاده می کند.

Dragonmint T1

شرکت سازنده Dragonmint T1، کمپانی هالونگ ماینینگ (Halong Mining) است. دراگون مینت تی ۱ یکی از محبوب ترین ماینرهای این شرکت است که برای استخراج بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال مبتنی بر الگوریتم SHA-256 طراحی شده است. قدرت ۱۶ تراهش در ثانیه در کنار مصرف برق ۱۴۰۰ وات، باعث شده است تاT1 در رده بندی های معتبر عنوان کم مصرف ترین ماینر با تراهش بالا را به خود اختصاص دهد. علاوه بر این در مقایسه با سایر ماینرهای دارای قدرت هش مشابه،Dragonmint T1 مصرف برق کمتری دارد. سیستم خنک کننده Dragonmint T1 از نوع هوا است و از دو فن برای خنک کردن اجزای داخلی دستگاه استفاده می کند.

در جدول زیر می توانید ویژگی های ماینرهای معرفی شده را مشاهده و بررسی کنید. مدل ماینر شرکت سازنده هش ریت الگوریتم هشینگ میزان مصرف برق کوین های قابل استخراج سیستم خنک کننده

مدل ماینر شرکت سازنده هش ریت الگوریتم هشینگ میزان مصرف برق کوین های قابل استخراج سیستم خنک کننده
بیت مین انت ماینر اس ۱۹ پرو

Bitmain AntMiner S۱۹ Pro

بیت مین ۱۱۰ تراهش بر ثانیه SHA-256 ۳۲۵۰ وات بیت کوین، بیت کوین کش، پیرکوین و … مایع
واتس ماینر ام ۵۰ اس

WhatsMiner M50S

مایکروبی تی ۱۲۶ تراهش بر ثانیه SHA-256 ۶۵۵۴ وات بیت کوین، بیت کوین کش، بیت کوین اس وی و … مایع
اینوسیلیکون آ ۱۰ پرو Innosilicon A10 Pro اینوسیلیکون ۵۰۰ تراهش بر ثانیه EtHash ۹۶۰ وات اتریوم، اتریوم کلاسیک، موزیک کوین و یوبیک و … هوا
آوالون ماینر ۱۳۴۶ AvalonMiner A1346 کنان ۱۱۰ تراهش بر ثانیه SHA-256 ۳۳۰۰ وات بیت کوین، بیت کوین کش و لایت کوین و .. هوا
دراگون مینت تی ۱ Dragonmint T1 هالونگ ماینینگ ۱۶ تراهش بر ثانیه SHA-256 ۱۴۸۰

وات

بیت کوین، بیت کوین کش، پیرکوین و … هوا

کم مصرف ترین ماینر با تراهش بالا برای ارزهای دیجیتال برتر بازار

در این قسمت می خواهیم به صورت جداگانه، ماینرهای محبوب برای ۵ ارز دیجیتال برتر بازار را مورد بررسی قرار دهیم. توجه داشته باشید که قبل از شروع به استخراج، حتماً با استفاده از ماشین حساب سودآوری استخراج، سودآوری ارز دیجیتال مورد نظر را به دقت محاسبه کنید. زیرا بازار ارزهای دیجیتال دائم در نوسان است و ممکن است شما با خرید ماینر نه تنها به درآمد نرسید، بلکه متضرر هم شوید.

دستگاه ماینر

کم مصرف ترین دستگاه ماینینگ بیت کوین با تراهش بالا

در قسمت قبلی اغلب ماینرهایی که معرفی کردیم قابلیت استخراج بیت کوین را دارند، علاوه بر آن ها، تعدادی از دستگاه های پرطرفدار و سودآور برای استخراج BTC به شرح زیر است:

  • Nebra Outdoor Helium Hotspot Miner HNT Crypto 915 MHz US
  • HUI YOU Professional Bitcoin Whatsminer M31S+ 76T 42W/
  • Bitcoin Miner Machine Whatsminer M30S/M31S+

کم مصرف ترین دستگاه ماینینگ اتریوم با تراهش بالا

ماینینگ اتریوم به فرایند تأیید تراکنش ها برای کسب پاداش گفته می شد. در این فرآیند، ماینرها با استفاده از قدرت پردازش دستگاه های خود، با یکدیگر برای حل معادلات پیچیده ریاضی رقابت می کردند. این فرآیند به عنوان اثبات کار (PoW) شناخته می شد و شباهت زیادی به استخراج بیت کوین داشت. اما این فرآیند به دلیل نیاز به مصرف برق بالا و تمرکز قدرت در دست ماینرهای بزرگ، مورد انتقاد کاربران قرار گرفته بود.

در سپتامبر ۲۰۲۲، اتریوم با یک به روزرسانی بزرگ به نام مرج به مکانیزم اجماع اثبات سهام (PoS) تغییر رویه داد. در اثبات سهام به جای رقابت برای حل معادلات، ماینرها باید مقدار مشخصی از ETH را به عنوان وثیقه سپرده گذاری کنند. سپس، بر اساس سهم خود از اتریوم وثیقه گذاری شده، شانس دریافت پاداش برای تأیید تراکنش ها و تولید بلوک های جدید را خواهند داشت. این تغییر به معنای پایان یافتن ماینینگ اتریوم به روش سنتی بود. در حال حاضر بهترین جایگزین اتریوم برای استخراج، اتریوم کلاسیک (ETC)است.

کم مصرف ترین دستگاه ماینینگ بیت کوین کش با تراهش بالا

در حال حاضر، کم مصرف ترین دستگاه استخراج بیت کوین کش با نرخ هش بالا، Antminer S19 Pro است. چند مورد از کم مصرف ترین دستگاه های استخراج این ارز دیجیتال با نرخ هش بالا در سال ۲۰۲۴ عبارت است از:

  • ۸ Nano Pro
  • T2 Turbo+ 32T
  • Antminer S9i (14Th)
  • T2 Terminator

کم مصرف ترین دستگاه ماینینگ لایت کوین با تراهش بالا

استخراج لایت کوین فرآیندی است که در آن از ماینرهای قدرتمند برای حل معادلات پیچیده ریاضی و تأیید تراکنش ها در شبکه لایت کوین استفاده می شود. کم مصرف ترین ماینر با تراهش بالا برای لایت کوین به شرح زیر است:

  • Bitmain Antminer L7
  • iPollo G1 Mini
  • Canaan Avalon A12

کم مصرف ترین دستگاه ماینینگ مونرو با تراهش بالا

مونرو، همانند بیت کوین، یک ارز دیجیتال مبتنی بر مکانیزم اثبات کار (pow) است. با این تفاوت که الگوریتم استخراج مونرو ساده تر از بیت کوین بوده و نیاز به توان محاسباتی بالا مانند آنچه در استخراج بیت کوین استفاده می شود، ندارد. در ادامه به برخی از بهترین ماینرهای مونرو اشاره می کنیم:

  • AMD EPYC ۷T۸۳
  • AMD EPYC ۷۷۶۳
  • AMD EPYC ۷۷۴۲
  • AMD Ryzen Threadripper ۳۹۹۰X

دستگاه ماینر

جمع بندی

ماینرهای کم مصرف با تراهش بالا راه حلی نوآورانه برای کاهش هزینه ها، افزایش سودآوری از استخراج و حفظ محیط زیست هستند. در این مقاله به بررسی این موضوع و معرفی برخی از برترین ماینرهای کم مصرف پرداختیم. انتخاب ماینر مناسب به نیازها و بودجه شما بستگی دارد و باید عوامل مهمی مانند اعتبار شرکت سازنده، سیستم خنک کننده و الگوریتم هشینگ نیز در نظر گرفته شود.

در صرافی ارز دیجیتال اریترون امکان فروش ارز های ماین شده و تبدیل آن به ارز های دیگر یا دریافت معادل ریالی آن میسر است

نوشته ۱۰ فاکتور اصلی برای انتخاب کم مصرف ترین ماینر با تراهش بالا اولین بار در صرافی آنلاین اریترون. پدیدار شد.

لینک کوتاه : https://lores.ir/?p=2640727

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها