افزونه جلالی را نصب کنید. Tuesday, 14 January , 2025
2

لورس :تحلیل روزانه اتریوم ETH (۲۴ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر : 2604468
لورس :تحلیل روزانه اتریوم ETH (۲۴ دی ۱۴۰۳)
به گزارش سایت اخبار ارزهای دیجیتال لورس :

اتریوم (ETH)، دومین ارز دیجیتال بازار کریپتوکارنسی است که بیشترین حجم معامله بعد از بیت کوین را به خود اختصاص داده است. در این مطلب قصد داریم تحلیل تکنیکال اتریوم را بررسی و مسیر حرکات آتی این ارز دیجیتال را پیش بینی کنیم. در مجموعه گزارش‌های تحلیلی پول نو، می‌توانید تحلیل روزانه اتریوم را دنبال کنید. همچنین برای خرید اتریوم بدون نیاز به احراز هویت می‌توانید در صرافی پول نو حساب کاربری خود را ایجاد و خرید خود را تکمیل کنید.
تحلیل اتریوم امروز (۲۴ دی ۱۴۰۳) اتریوم میانگین متحرک نمایی و سطوح فیبوناچی در prz را از دست داد و مطابق انتظار ما به ۳۱۰۰ دلار رسید و اکنون کف پین بار قبلی را پرایس کرده است.
گفتیم ناحیه رنج اتریوم بین کف ۳۱۰۰ دلاری و سقف ۴۱۰۰ دلاری تعریف شده، اما امکان اکستند شدن کف تا ۲۸۰۰ دلار وجود دارد. قیمت می‌تواند به رنج زدن در محدوده کف ۳۱۰۰ دلاری یا کف اکستند شده احتمالی (۲۸۰۰ دلار)، ادامه دهد و سپس طبق قواعد ناحیه تریدینگ رنج به سمت سقف ناحیه رنج در ۴۱۰۰ دلار بازگردد و در آن مسیر ۳۴۰۰ دلار اولین تارگت خواهد بود. توجه داشته باشید که در چارت ۴ ساعته کندل‌های اصلاحی به شکل ..

فهرست مطالب

به گزارش مجله خبری ارزهای دیجیتال لورس :

اتریوم (ETH)، دومین ارز دیجیتال بازار کریپتوکارنسی است که بیشترین حجم معامله بعد از بیت کوین را به خود اختصاص داده است. در این مطلب قصد داریم تحلیل تکنیکال اتریوم را بررسی و مسیر حرکات آتی این ارز دیجیتال را پیش بینی کنیم. در مجموعه گزارش‌های تحلیلی پول نو، می‌توانید تحلیل روزانه اتریوم را دنبال کنید. همچنین برای خرید اتریوم بدون نیاز به احراز هویت می‌توانید در صرافی پول نو حساب کاربری خود را ایجاد و خرید خود را تکمیل کنید.

تحلیل اتریوم امروز (۲۴ دی ۱۴۰۳)

اتریوم میانگین متحرک نمایی و سطوح فیبوناچی در prz را از دست داد و مطابق انتظار ما به ۳۱۰۰ دلار رسید و اکنون کف پین بار قبلی را پرایس کرده است.

گفتیم ناحیه رنج اتریوم بین کف ۳۱۰۰ دلاری و سقف ۴۱۰۰ دلاری تعریف شده، اما امکان اکستند شدن کف تا ۲۸۰۰ دلار وجود دارد. قیمت می‌تواند به رنج زدن در محدوده کف ۳۱۰۰ دلاری یا کف اکستند شده احتمالی (۲۸۰۰ دلار)، ادامه دهد و سپس طبق قواعد ناحیه تریدینگ رنج به سمت سقف ناحیه رنج در ۴۱۰۰ دلار بازگردد و در آن مسیر ۳۴۰۰ دلار اولین تارگت خواهد بود. توجه داشته باشید که در چارت ۴ ساعته کندل‌های اصلاحی به شکل مومنتوم قوی هستند و اگر این مساله ادامه پیدا کند، باعث می‌شود که قیمت راحت‌تر به محدوده ۲۸۰۰ دلار نزدیک شود.

نمودار روزانه اتریوم- 24 دی
نمودار روزانه اتریوم- ۲۴ دی

تحلیل اتریوم امروز (۲۲ دی ۱۴۰۳)

در تحلیل قبل گفتیم که چالشی به دلیل تجمع ترازهای فیبوناچی و میانگین متحرک ۲۰ دوره بر سر راه قیمت است. گذر از این سطوح، مسیر را تا سقف ناحیه رنج باز می‌کند. همچنین گفتیم که از دست رفتن میانگین متحرک و حمایت ۳۵۰۰ دلار، باعث بازگشت قیمت به سمت کف فعلی ناحیه رنج در ۳۱۰۰ دلار خواهد شد. اتریوم پس از شکست در عبور از سطوح ذکر شده، مطابق انتظار ما نوسانی را در دامنه کندل پین باری که در تایم فریم روزانه، در زمان اصلاح تا ۳۱۰۰ دلار تشکیل شده بود، آغاز کرد. در نتیجه این حرکت اتریوم تا ۳۱۵۰ دلار اصلاح شد.

ناحیه رنج اتریوم بین کف ۳۱۰۰ دلاری و سقف ۴۱۰۰ دلاری تعریف شده اما در تحلیل‌های قبل هم گفتیم که امکان اکستند شدن کف تا ۲۸۰۰ دلار وجود دارد. قیمت می‌تواند به رنج زدن در محدوده کف ۳۱۰۰ دلاری یا کف اکستند شده احتمالی (۲۸۰۰ دلار) ، ادامه دهد و سپس طبق قواعد ناحیه تریدینگ رنج به سمت سقف ناحیه رنج در ۴۱۰۰ دلار بازگردد.

نمودار ۴ ساعته اتریوم- 22 دی
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۲۲ دی

تحلیل اتریوم امروز (۱۸ دی ۱۴۰۳)

اتریوم در تایم فریم روزانه از میانگین متحرک ۲۰ روزه عبور کرد. احتمالا قیمت بتواند پس از پولبک به این سطح به سمت سقف ناحیه تریدینگ رنج حرکت کند و خودش را به ۴۱۰۰ دلار برساند. اما در چارت ۴ ساعته، چالشی در قیمت فعلی وجود دارد. این چالش به دلیل تجمع ترازهای فیبوناچی و میانگین متحرک ۲۰ دوره در این تایم فریم است. گذر از این سطوح، مسیر را تا سقف ناحیه رنج باز می‌کند. از دست رفتن میانگین متحرک و حمایت ۳۵۰۰ دلار، باعث بازگشت قیمت به سمت کف فعلی ناحیه رنج در ۳۱۰۰ دلار خواهد شد.

نمودار روزانه اتریوم- 18 دی
نمودار روزانه اتریوم- ۱۸ دی
نمودار 4ساعته اتریوم- 18 دی
نمودار ۴ساعته اتریوم- ۱۸ دی

تحلیل اتریوم امروز (۱۵ دی ۱۴۰۳)

اتریوم در تایم فریم روزانه حرکتی را به سمت سقف ناحیه تریدینگ رنج آغاز کرده است. در تحلیل قبل گفتیم که:

در میان مدت انتظار داریم اتریوم میان کف ۳۱۰۰ دلاری ناحیه رنج تا سقف ۴۱۰۰ دلاری در نوسان باشد. با هر برخورد به کف به سمت سقف حرکت کند و با هر برخورد به سقف، به سمت کف TR بیاید. این روند تا زمان شکست کف یا سقف ادامه دارد و تارگت اول پس از شکست کف یا سقف، به اندازه نصف ارتفاع ناحیه رنج و تارگت دوم، به اندازه ارتفاع ناحیه رنج است.

حرکت فعلی قیمت اتریوم در راستای همین تحلیل است و رنج زدن اتریوم میان کف و سقفی که تعریف کردیم، ادامه خواهد داشت.

نمودار روزانه اتریوم- 15 دی
نمودار روزانه اتریوم- ۱۵ دی

تحلیل اتریوم امروز (۸ دی ۱۴۰۳)

در تحلیل قبل گفتیم که اگر اتریوم کلوز کندل روزانه را بالاتر از پین بار ۸ روز قبل نبندد، سایه پایین پین بار خودش یک محدوده رنج کوتاه‌مدت در تایم فریم‌های پایین‌تر می‌سازد. سپس نمودار را برای تعیین کف TR به نواحی که به عنوان کف‌های احتمالی TR نام بردیم، می‌کشاند. کلوز کندل بالاتر از پین بار بسته نشد و قیمت تا به امروز در ناحیه سایه پین بار در حال رنج زدن بود.

به طور کلی، اتریوم پس از شکست کف کانال صعودی‌اش، در سایکل تریدینگ رنج قرار گرفته است. برای سقف ناحیه TR همان سقف ۴۱۰۰ دلاری را در نظر می‌گیریم. اولین ناحیه‌ای که معمولا انتظار می‌رود کف TR باشد، اولین نقطه برخورد نمودار با کف کانال است. محدوده ۳۱۰۰ دلاری اتریوم که کف اصلاح اخیر نیز محسوب می‌شود، در همین محدوده قرار دارد. چنانچه این کف از دست برود، احتمالا اتریوم گره حرکت اسپایک صعودی را برای کف TR در نظر بگیرد. گره اسپایک صعودی در محدوده ۲۸۰۰ دلار است که یک ناحیه FTR در سبک RTM نیز، هست.

در میان مدت انتظار داریم اتریوم میان یکی از این دو کف تا سقف ۴۱۰۰ دلاری در حال رنج زدن باشد. با هر برخورد به کف به سمت سقف حرکت کند و با هر برخورد به سقف، به سمت کف TR بیاید. این روند تا زمان شکست کف یا سقف ادامه دارد و تارگت اول پس از شکست، به اندازه نصف ارتفاع ناحیه رنج و تارگت دوم، به اندازه ارتفاع ناحیه رنج است.

نمودار روزانه اتریوم- 8 دی
نمودار روزانه اتریوم- ۸ دی

تحلیل اتریوم امروز (۱ دی ۱۴۰۳)

با از دست رفتن کف کانال صعودی اتریوم، این ارز از سایکل کانال خارج شد و سایکل تریدینگ رنج را آغاز کرد. برای سقف ناحیه TR همان سقف ۴۱۰۰ دلاری را در نظر می‌گیریم. اولین ناحیه‌ای که معمولا انتظار می‌رود کف TR باشد، اولین نقطه برخورد نمودار با کف کانال است. محدوده ۳۱۰۰ دلاری اتریوم که کف اصلاح اخیر نیز محسوب می‌شود، در همین محدوده قرار دارد. چنانچه این کف از دست برود، احتمالا اتریوم گره حرکت اسپایک صعودی را برای کف TR در نظر بگیرد. گره اسپایک صعودی در محدوده ۲۸۰۰ دلار است که یک ناحیه FTR در سبک RTM نیز، هست.

و از نظر جزئیات حرکت فعلی، کندل روز گذشته یک پین‌بار صعودی است. اگر اتریوم کلوز کندل امروز را بالاتر از پین بار ببندد، می‌تواند برای پولبک به کف کانال و یا حتی تست مجدد سقف پیش برود. در غیر این صورت، سایه کندل امروز خودش یک محدوده رنج کوتاه‌مدت در تایم فریم‌های پایین‌تر است و نمودار را برای تعیین کف TR به نواحی که به عنوان کف‌های احتمالی TR نام بردیم، می‌کشاند.

نمودار روزانه اتریوم- 1 دی
نمودار روزانه اتریوم- ۱ دی

تحلیل اتریوم امروز (۲۴ آذر ۱۴۰۳)

اتریوم در تایم فریم ۴ ساعته پس از رنج زدن در نواحی میدل کانال صعودی مجددا به سمت نیمه پایینی کانال آمده است. در تحلیل قبل گفته بودیم که حرکت رفت و برگشت سریعی که در طول یک کندل ۴ ساعته اتفاق افتاد، می‌تواند رنج کوچکی در نیمه پایینی کانال ایجاد کند. این رنج می‌تواند قیمت را یک بار دیگر به کف کانال (محدوده ۳۴۰۰ دلار) بار گرداند. اما حالا نواحی قیمتی ۳۴۰۰ دلار پایین‌تر از کف کانال است و به نظر نمی‌رسد که قیمت اتریوم فعلا بخواهد کف کانال را بشکند. زیرا تا به حال تنها دو برخورد با کف و دو برخورد با سقف کانال صورت گرفته است. کف داینامیک کانال امروز در حوالی ۳۶۰۰ دلار است که مهم‌ترین حمایت فعلی اتریوم محسوب می‌شود.

به این ترتیب، درصورت تمایل برای حرکت به سمت کف، فعلا محدوده ۳۶۰۰ دلاری را در نظر می‌گیریم و تارگت‌های صعودی تحلیل قبلی همچنان اعتبار دارد. یعنی همچنان دو راه برای رسیدن به تارگت ۴۹۰۰ دلاری (سقف تاریخی) وجود دارد:

  1. اتریوم به مسیر خود در کانال ادامه دهد تا جایی که بالاخره سقف کانال صعودی را بشکند و خود را به محدوده ۴۹۰۰ دلار برساند.
  2. اتریوم در قالب کانال به مسیر خود ادامه دهد و در زمان تلاقی سقف کانال کوتاه مدت با PRZ در محدوده ۴۹۰۰ دلاری، به سمت هردو حرکت هم‌زمانی داشته باشد.

در صورت از دست رفتن کف کانال، این تحلیل منقضی خواهد شد.

نمودار ۴ ساعته اتریوم
نمودار ۴ ساعته اتریوم

تحلیل اتریوم امروز (۲۰ آذر ۱۴۰۳)

اتریوم پس از تحقق تارگت ۴۱۰۰ دلاری، وارد فاز اصلاحی شد. تارگت اصلاحی ۳۹۰۰ دلار نیز پرایس شد و پس از آن، هم‌زمان با اصلاح مارکت در شب گذشته، قیمت اتریوم به ۳۵۰۰ دلار رسید و اکنون در حوالی ۳۷۶۰ دلار معامله می‌شود. پس از حرکت اسپایک صعودی که از ۲۳۶۰ دلار شکل گرفت؛ قیمت وارد یک کانال صعودی کوتاه‌مدت شده است.

دو راه برای رسیدن به تارگت ۴۹۰۰ دلاری (سقف تاریخی) وجود دارد:

  1. اتریوم در قالب کانال به مسیر خود ادامه دهد و در زمان تلاقی سقف کانال کوتاه مدت با PRZ در محدوده ۴۹۰۰ دلاری، به سمت هردو حرکت هم‌زمانی داشته باشد.
  2. اتریوم به مسیر خود در کانال ادامه دهد تا جایی که بالاخره سقف کانال صعودی را بشکند و خود را به محدوده ۴۹۰۰ دلار برساند.

از طرف دیگر، اصلاح شب گذشته تا محدوده میانگین متحرک ۲۱ روزه بود و حرکت رفت و برگشت سریعی که در طول یک کندل ۴ ساعته اتفاق افتاد، می‌تواند رنج کوچکی در نیمه پایینی کانال ایجاد کند. این رنج می‌تواند قیمت را یک بار دیگر به کف کانال (محدوده ۳۴۰۰ دلار) بار گرداند.

نمودار 4 ساعته اتریوم- ۲۰ آذر
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۲۰ آذر

تحلیل اتریوم امروز (۱۷ آذر ۱۴۰۳)

پس از عبور اتریوم از میدل کانال صعودی، تارگت ۴۱۰۰ دلاری پرایس شد و روز گذشته قیمت اتریوم به ۴۰۹۳ دلار رسید. سپس نمودار با اصلاح موقتی روبه‌رو شده است که از نظر RTM می‌تواند با هدف پولبک به FTR در ناحیه ۳۹۰۰ دلار باشد.

اگر نیمه بالایی کانال اتریوم را به دو قسمت تقسیم کنیم، به تارگت ۴۳۶۰ دلاری می‌رسیم. یعنی کانال دیگری در نیمه بالایی کانال صعودی می‌کشیم، به‌طوری که کف کانال جدید، میدل کانال قبلی باشد و سقف کانال جدید همان سقف کانال قبلی باشد. حالا میدل کانال جدید تارگت ۴۳۶۰ دلار را نشان می‌دهد. میدل، یک سطح داینامیک است و هرچه دیرتر با آن برخورد کنیم، اعداد بالاتری را نشان خواهد داد.

محدوده ۴۹۰۰ دلار هم که از یک ناحیه PRZ مهم در نواحی ATH اتریوم است و از تارگت‌های سابق ما محسوب می‌شود. در نهایت ۵۴۰۰ دلار که سقف داینامیک کانال است نیز می‌تواند سومین هدف باشد.

در صورت از دست رفتن حمایت ۳۵۵۰ دلار، این تحلیل منقضی می‌شود.

نمودار روزانه اتریوم- ۱۷ آذر
نمودار روزانه اتریوم- ۱۷ آذر

تحلیل اتریوم امروز (۱۳ آذر ۱۴۰۳)

ارز دیجیتال اتریوم پس از تحلیل قبلی، شکست میدل کانال صعودی را کامل کرد. مادامی‌که قیمت بتواند در نیمه بالایی کانال بماند، تارگت‌های صعودی در دسترس هستند. اتریوم در اولین مرحله از فاز صعودی در نیمه بالایی کانال می‌تواند به محدوده PRZ که در حوالی ۴۱۰۰ دلار قرار دارد، برسد.

از طرف دیگر، دو سطح حمایتی مهم برای اتریوم وجود دارد که فعلا هم‌پوشانی دارند و یک قیمت را نشان می‌دهند. یکی محدوده میانگین متحرک ۲۱ روزه و دیگری ناحیه حمایتی ۳۴۰۰ دلار. ۳۴۰۰ دلار هم PRZ است و هم آخرین زون RTM که اخیرا شکسته شده. اگر اتریوم بخواهد پیش از تست تارگت ۴۱۰۰ دلاری اصلاح شود، احتمالا از این محدوده پایین‌تر نخواهد رفت. در نظر داشته باشید که در تایم فریم ۴ساعته پولبک به ۳۴۰۰ دلار صورت گرفته و حرکت اصلاحی تا این ناحیه، امکان‌پذیر است اما الزامی نیست.

نمودار روزانه اتریوم- 13 آذر
نمودار روزانه اتریوم- ۱۳ آذر

تحلیل اتریوم امروز (۱۰ آذر ۱۴۰۳)

تارگت اتریوم ۳۶۰۰ دلاری پرایس شد و اتریوم به اندازه ارتفاع TRصعود کرد.

باتوجه به تحلیل میان مدت اتریوم که در ۷ آذرماه نوشته بودیم، اتریوم حالا در آستانه میدل کانال صعودی میان مدت (خط‌چین آبی در تصویر) است و سعی دارد که در بالای این کانال تثبیت شود. اگر حمایت ۳۵۰۰ دلاری حفظ شود و در زمان بسته شدن کندل هفتگی در روز دوشنبه، قیمت بالای میدل بسته شود؛ احتمالا به سمت سقف ۵۲۷۰ دلاری کانال حرکت کنیم و اتریوم نیز بالاخره موفق به ثبت سقف‌های جدیدی شود.

خالص ورودی سرمایه هفتگی ETFهای اتریوم نیز پس از ماه‌ها به شرایط خوبی رسیده و از بیت‌کوین پیشی گرفته. این مساله تاییدی برای شروع رشد اتریوم خواهد بود.

نمودار روزانه اتریوم- ۱۰ آذر
نمودار روزانه اتریوم- ۱۰ آذر

تحلیل اتریوم امروز (۷ آذر ۱۴۰۳)

امروز می‌خواهیم تحلیل جامع‌تری از اتریوم داشته باشیم تا ببینیم اتریوم تا چه قیمت‌هایی امکان رشد کردن دارد و در صورت اصلاح، چه قیمت‌هایی را می‌تواند پرایس کند.

در چارت ماهانه، اتریوم در یک کانال صعودی بلندمدت است. در ماه‌های گذشته، انتظار داشتیم که با تعدد دفعات برخورد با میدل، قیمت به زیر میدل کانال بیاید؛ اما با سرسختی اتریوم، این اتفاق نیوفتاد. تا زمانی‌که میدل از دست نرود، دو تارگت صعودی برای اتریوم وجود دارد. اگر نیمه بالایی کانال را نصف کنیم، تارگت اول اتریوم ۵,۸۰۰ دلار خواهد بود. تارگت دوم سقف کانال است که نواحی ۱۴,۲۰۰ دلار را نشان می‌دهد. همانطور که گفتیم، این تارگت‌ها مادامی اعتبار دارند که اتریوم میدل کانال بلندمدت را حفظ کند.

محدوده‌های PRZ مهم در این مسیر، ۴۱۰۰ دلار و ۷۳۰۰ دلار هستند.

نمودار ماهانه اتریوم- 7 آذر ماه
نمودار ماهانه اتریوم- ۷ آذر ماه

نمودار هفتگی اتریوم یک ناحیه رِنج میان مدت را نشان می‌دهد. سقف این TR در محدوده ۴۹۰۰ دلار یا همان ATH اتریوم است و میدل آن ناحیه ۲۱۰۰ دلاری بود که در زمان ریزش‌های سه ماه قبل، قیمت را بازگرداند. اگر نیمه بالایی TR را نصف کنیم، به ۲۸۰۰ دلار می‌رسیم که اتریوم به سختی از آن عبور کرد تا خودش را به سقف TR نزدیک کند. اگر اتریوم بخواهد تا سقف صعود کند، ۴۹۰۰ دلار را تست خواهد کرد. این حرکت دو شرط دارد: ۱- حفظ میانه ۲۸۰۰ دلاری. ۲- حفظ میدل کانال صعودی بلند مدت که با خط چین سبزرنگ در تصویر می‌بینید.

بزرگ‌ترین چالش در رشد اتریوم، عبور از سقف تاریخی گذشته است. اگر اتریوم نتواند فعلا از این ناحیه عبور کند، ممکن است در کوتاه مدت اصلاحی تا ۲۸۰۰ دلار داشته باشد. اما در صورت عبور موفق از سقف تاریخی، به سمت تارگت‌های بخش قبلی خواهیم رفت.

نمودار هفتگی اتریوم- 7 آبان
نمودار هفتگی اتریوم- ۷ آبان

در چارت روزانه، ناحیه رنج دیگری داریم که سقف ۳۶۰۰ تا ۳۷۰۰ دلار را نشان می‌دهد. این اولین تارگت اتریوم برای صعود است و اگر قیمت موفق به شکست این ناحیه شود، به سراغ تارگت‌های هفتگی و ماهانه می‌رود. اگر مقاومت سقف TR قیمت را به عقب براند، می‌تواند با هدف پولبک به محدوده ۲۸۰۰ دلار باشد.

در صورتی که ۲۸۰۰ دلار از دست برود، هر سه تحلیل کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت اتریوم منقضی خواهد شد. با توجه به رشد چشم‌گیر بیت‌کوین، به نظر نمی‌رسد که اتریوم ۲۸۰۰ دلار را از دست بدهد. معمولا صعود اتریوم با تاخیر نسبت به بیت کوین آغاز می‌شود و پس از اتمام رشد کامل اتریوم، بازار با اصلاح کلی مواجه می‌شود. یکی از نشانه‌هایی که می‌تواند حتی در صورت اصلاح بازار برای هولدرها امیدوارکننده باشد، صعود اتریوم است. از آنجایی که صعود اتریوم هنوز آغاز نشده، احتمالا رشد مارکت ادامه داشته باشد.

نمودار روزانه اتریوم- 7 آذر
نمودار روزانه اتریوم- ۷ آذر

تحلیل اتریوم امروز (۳ آذر ۱۴۰۳)

اتریوم طبق سناریوی تارگت ۳۶۰۰ دلاری، در حال صعود است. با وجود ناامیدی در ETFهای اسپات اتریوم، همیشه این ارز محبوب با کمی تاخیر نسبت به بیت‌کوین رشد خود را آغاز کرده و طرفداران وفادار خود را غافلگیر می‌کند. اگر اتریوم بتواند محدوده تارگت ارتفاع TR را پشت سر بگذارد، احتمالا وارد تارگت سود شود که ۲برابر ارتفاع TR خواهد بود. در این حالت می‌توانیم اتریوم را در محدوده سقف تاریخی خود ببینیم.

این همان حالتی است که اتریوم در انتهای کانال صعودی بلندمدت خود، یک محدوده لیکوییدی اسپایک ثبت کند و سقف تاریخی خود را پشت سر بگذارد.

نمودار روزانه اتریوم- 3 آذر
نمودار روزانه اتریوم- ۳ آذر

تحلیل اتریوم امروز (۳۰ آبان ۱۴۰۳)

اتریوم در حوالی قیمتی ۴ روز اخیر قرار دارد و تفاوت چشم‌گیری در نمودار آن دیده نمی‌شود. بنابراین همچنان انتظار داریم که:

  1. اگر اتریوم تارگت نصف ارتفاع TR را انتخاب کرده باشد، تارگت کامل شده و می‌تواند شروع به اصلاح کند. اولین تارگت ۲۸۰۰ دلار است.
  2. اگر اتریوم تارگت ارتفاع TR را انتخاب کرده باشد، می‌تواند تا ۳۶۰۰ دلار رشد کند، اما باید بدانیم که پولبک به حمایت مهم ۲۸۰۰ دلاری تحت هر سناریویی باید صورت بگیرد.

میانگین متحرک ۲۰ دوره در چارت هفتگی، اکنون با حمایت ۲۸۰۰ دلاری هم‌تراز است. انتظار حمایت از این ناحیه وجود دارد که در این حالت سناریوی دوم به وقوع می‌پیوندد. اما اگر ۲۸۰۰ دلار از دست رفت، سناریوی اول فعال خواهد شد.

نمودار روزانه اتریوم- 30 آبان
نمودار روزانه اتریوم- ۳۰ آبان

تحلیل اتریوم امروز (۲۸ آبان ۱۴۰۳)

اتریوم در چارت ۴ ساعته به محدوده قیمتی ۳۰۷۸ دلار رسیده است. در کندل هفتگی صعودهای فراتر از ۳۲۰۰ دلار به سایه بالای کندل تبدیل شد، اما نواحی نقدینگی ایجاد شده در بالای نمودار نشان از تمایل اتریوم برای صعود مجدد دارد. به‌این ترتیب، هنوز هم قیمت اتریوم می‌تواند تارگت دوم ۳۶۰۰ دلار را انتخاب کند، اما چه پیش از تحقق این تارگت و چه پس از تحقق آن، باید مجددا به سطح ۲۸۰۰ دلار بازگردد.

محدوده ۲۸۰۰ دلاری علاوه بر سقف TR قبلی، ناحیه میانگین متحرک ۲۱ روزه در تایم فریم هفتگی نیز هست. همچنین از نظر RTM، زون FL از ۲۷۸۰ تا ۲۸۵۰ دلار است.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 28 آبان
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۲۸ آبان

تحلیل اتریوم امروز (۲۶ آبان ۱۴۰۳)

همانطور که در تحلیل قبل گفتیم، اتریوم دو راه در پیش دارد:

۱. بازگشت تا ۳۲۰۰ دلار می‌تواند پولبک باشد تا تارگت کل ارتفاع TR که در محدوده ۳۶۵۰ دلار است، محقق شود.

۲. اگر رشد مازاد ۳۲۰۰ دلار پیش از بسته شدن کندل هفتگی از دست برود و به سایه بالای کندل هفتگی تبدیل شود، یعنی تارگت مد نظر اتریوم، فعلا همان نصف ارتفاع TR است.

از آنجایی که کندل هفتگی بامداد دوشنبه بسته می‌شود، دو راهی اتریوم فعلا ادامه خواهد داشت.

در نظر داشته باشید که پس از شکست سقف مهم ۲۸۰۰ دلاری، تا کنون پولبکی به این ناحیه نداشته‌ایم. تحت هر سناریویی، اتریوم باید مجددا به محدوده ۲۸۰۰ دلاری بازگردد. بنابراین، حتی در صورت انتخاب تارگت ارتفاع TR که محدوده ۳۶۵۰ دلار است، باز هم اصلاح اتریوم تا ۲۸۰۰ دلار مورد انتظار ما خواهد بود.

تحلیل روزانه اتریوم ETH (۲۴ دی ۱۴۰۳)
نمودار روزانه اتریوم- ۲۶ آبان

تحلیل اتریوم امروز (۲۲ آبان ۱۴۰۳)

اتریوم پس از شکست سقف ناحیه TR (تریدینگ رِنج)، به اندازه تارگت نصف ارتفاع TR بالا آمده است. تارگت ۳۲۰۰ دلاری محقق شد، اما رشد اتریوم تا محدوده ۳۴۰۰ دلار ادامه داشت و باز هم به ۳۲۰۰ دلار بازگشت. حالا دو سناریو در پیش روی اتریوم قرار دارد:

  • بازگشت تا ۳۲۰۰ دلار می‌تواند پولبک به تارگت اول باشد تا تارگت کل ارتفاع TR که در محدوده ۳۶۵۰ دلار است، محقق شود.
  • اگر رشد مازاد ۳۲۰۰ دلار پیش از بسته شدن کندل هفتگی از دست برود و به سایه بالای کندل هفتگی تبدیل شود، یعنی تارگت مد نظر اتریوم همان نصف ارتفاع TR بوده است.
نمودار  روزانه اتریوم- 22 آبان
نمودار روزانه اتریوم- ۲۲ آبان

تحلیل اتریوم امروز (۱۹ آبان ۱۴۰۳)

اتریوم میانه ناحیه رِنج را رد کرد و با عبور از سقف محدوده تراکم تحلیل ۱۲ آبان، تا به این لحظه موفق شده که سقف ۲۸۰۰ دلاری تریدنگ رِنج میان‌مدت را پشت سر بگذارد. طبق تحلیل ۱۲ آبان احتمالا قیمت بخواهد تا ۳۲۰۰دلار (PRZ) صعود کند. در حال حاضر اتریوم تا محدوده ۳۰۶۰ دلار حرکت کرده و راه زیادی تا ۳۲۰۰ دلار نمانده است.

در نظر داشته باشید که تارگت شکست سقف ناحیه رِنج، به اندازه نصف ارتفاع TR و تارگت بعدی که الزامی هم نیست، به اندازه ارتفاع TR است. نصف ارتفاع TR صعود تا ۳۲۰۰ دلار را نشان می‌دهد. نواحی مصرف نشده نقدینگی زیر خط روند صعودی بلندمدت اتریوم به ما می‌گوید که صعود فعلی چندان پایدار نیست.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 19 آبان
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۱۹ آبان

تحلیل اتریوم امروز (۱۵ آبان ۱۴۰۳)

تارگتِ “برخورد مجدد با خط روند صعودی بلندمدت اتریوم” محقق شد و قیمت اتر در شب گذشته تا ۲۳۵۸ دلار ریزش کرد. سپس با حمایت روند صعودی بلندمدت، کمی بهبود یافت. این چندمین مواجهه اتریوم با خط روند صعودی بلندمدت است. در نتیجه برخودرهای اخیر نمودار با خط روند داینامیک صعودی بلندمدت، ناحیه نقدینگی مصرف نشده‌ای از نظر عرضه و تقاضا ایجاد شده که نیاز به مصرف دارد. اگر کانال خنثی TR را ترسیم کنیم، قیمت از میدل کانال پایین‌تر آمده و بهبود قیمت اخیر می‌تواند پولبک به میدل به حساب بیاید. لازمه تحقق این سناریو، عدم تثبیت قیمت اتریوم بالاتر از میدل است. اگر قیمت اتریوم بالاتر از ۲۴۴۰ دلار تثبیت نشود، یعنی به میدل پولبک زده و به سمت کف ۲۱۰۰ دلاری پیش خواهد رفت. در تصویر دوم کانال خنثی با رنگ آبی ترسیم شده است.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 15 آبان
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۱۵ آبان
نمودار روزانه اتریوم- 15 آبان
نمودار روزانه اتریوم- ۱۵ آبان

تحلیل اتریوم امروز (۱۲ آبان ۱۴۰۳)

اتریوم تا ۲۷۳۵ دلار صعود کرد و مجددا به داخل تراکم بازگشت. به این ترتیب عملا تغییری در وضعیت اتریوم نسبت به هفته‌های گذشته دیده نمی‌شود. بلاتکلیفی اتریوم در ETFهای اسپات ایالات متحده نیز دیده می‌شود.

هنوز اتریوم مسیر حرکت خود را انتخاب نکرده ولی سطوح داینامیک عرصه را تنگ‌تر کرده‌اند. حالا خط روند داینامیک صعودی بلندمدت اتریوم در حوالی ۲۴۰۰ دلار است و سقف تراکم ۲۶۰۰ دلار را نشان می‌دهد. اتریوم دیگر تنها به اندازه ۲۰۰ دلار دامنه نوسان بلاتکلیفی دارد و پس از آن، باید میان ۲۸۰۰ دلار و ۲۲۰۰ دلار، یکی را انتخاب کند. با این تفاوت که از دست رفتن خط روند صعودی اتریوم، معادلات روند صعودی این ارز را به هم می‌ریزد. اگرچه باتوجه به شکل نمودار، شکست سقف نیز با هدف مصرف نقدنگی است و در نهایت تارگت‌های نزولی باید محقق شوند! یعنی در میان مدت دست کم سطوح ۲۰۰۰ دلاری و ۱۶۰۰ دلاری اتریوم، مجددا تست خواهد شد.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 12 آبان
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۱۲ آبان

تحلیل اتریوم امروز (۹ آبان ۱۴۰۳)

اتریوم در تایم فریم ۴ ساعته ماینگین‌های متحرک را پشت سر گذاشت و تا به این لحظه توانسته به ۲۶۸۰ دلار برسد. در این میان تلاش دیگری برای خروج از تراکم آغاز شده و سیگنال و تایید خروج در سقف تراکم (خط سبز رنگ) دیده می‌شود. اما از آنجایی که محدوده تراکم در تایم فریم روزانه تشخیص داده شده است، خروج از آن نیز باید در تایم فریم روزانه اتفاق بیفتد.

احتمالا قیمت بتواند در تایم فریم روزانه از تراکم خارج شود و به سمت سقف ۲۸۰۰دلاری TR حرکت کند. در صورت شکست ۲۸۰۰ دلار، تارگت اتریوم ۳۲۰۰ دلار خواهد بود. در غیر این صورت، بار دیگر به سمت خط روند صعودی بلندمدت باز می‌گردیم که اکنون در محدوده ۲۴۰۰ دلار است. در صورت شکست، تارگت ۲۲۰۰ دلاری اتریوم در دسترس است.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 9 آبان
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۹ آبان

تحلیل اتریوم امروز (۷ آبان ۱۴۰۳)

چارت اتریوم تغییر محسوسی نسبت به تحلیل قبل ندارد. تلاشی برای شکست میانگین‌های متحرک شکل گرفته که تا به این لحظه موفق نبوده. چنانچه اتریوم بتواند از میانگین‌های متحرک عبور کند و در بالای مقاومت استاتیک ۲۵۴۰ دلار تثبیت شود، حرکت دیگری به سمت ۲۸۰۰ دلار شکل می‌گیرد. در غیر این صورت تلاش برای رسیدن به میانگین‌های متحرک صرفا پولبک بوده و اتریوم بار دیگر خط روند صعودی بلندمدت خود (خط چین آبی) را در محدوده ۲۳۵۰ دلار تست خواهد کرد.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 7 آبان
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۷ آبان

تحلیل اتریوم امروز (۵ آبان ۱۴۰۳)

اتریوم به داخل تراکم برگشت و قیمت در راستای پیش‌بینی ما، کاهش یافت. همانطور که حدس زده بودیم در محدوده ۲۳۵۰ دلار چالش داشت که باعث بازگشت موقت قیمت شد.

حالا قیمت اتریوم در تایم فریم ۴ ساعته، مجددا در تراکم و زیر خطوط میانگین متحرک ۲۰، ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ دوره قرار دارد. اگر قیمت زیر این نواحی بماند، احتمالا یک بار دیگر برای تست محدوده ۲۳۵۰ دلاری اقدام کند. در صورت شکست موفق خط روند صعودی بلندمدت (خط چین آبی)، تارگت‌های نزولی اتریوم ( ۲۱۰۰ دلار و ۱۶۰۰ دلار) فعال می‌شود. اگر شکست موفق نباشد و فیک بریک صورت بگیرد، احتمالا اتریوم پس از مصرف نواحی نقدینگی تا ۲۲۰۰ دلار، مجددا برای تست سقف TR (2800دلار) اقدام کند.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 5 آبان
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۵ آبان

تحلیل اتریوم امروز (۲ آبان ۱۴۰۳)

اتریوم در تایم فریم ۴ ساعته، پس از برخورد با سقف رِنج میان مدت (۲۸۰۰$) تا ۲,۵۶۳ دلار اصلاح شد. اکنون قیمت مجددا به زیر سقف تراکم (خط سبز) بازگشته، یعنی شکست قبلی موفقیت آمیز نبود. پس طبق سناریوی دوم تحلیل قبل، باید منتظر تعیین وضعیت شکست در کندل هفتگی بمانیم که دو حالت را به وجود می‌آورد:

حالت اول: اگر قیمت اتریوم در پایان کندل هفتگی از سقف تراکم خارج شده باشد، احتمال تحقق تارگت ۳۲۰۰ دلاری پیش از اصلاح بیشتر، وجود دارد.

حالت دوم: اگر قیمت اتریوم در پایان کندل هفتگی همچنان داخل تراکم بماند، مطابق قواعد TR انتظار داریم که به سمت کف رِنج حرکت کنیم. از آنجایی که کف TR میان مدت ($۲۱۰۰)، حالا دیگر زیر خط روند صعودی بلندمدت (خط چین) قرار دارد، قیمت در ناحیه حمایتی ۲۳۵۰ دلار، چالش خواهد داشت. از دست رفتن این سطح، به معنای از دست رفتن روند صعودی بلندمدت اتریوم است که تارگت‌های نزولی بیشتری را فعال می‌کند. ۲۱۰۰ دلار و ۱۶۰۰ دلار می‌تواند تارگت‌های چنین حرکتی باشد.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 2 آبان
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۲ آبان

تحلیل اتریوم امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۳)

اتریوم با رسیدن ۲۷۶۸ دلار، تارگت صعود به اندازه ارتفاع ناحیه TR کوتاه مدت که همان صعود تا TR میان مدت بود را محقق کرد.

 نمودار 4 ساعته اتریوم- 30 مرداد
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۳۰ مرداد

در تایم فریم روزانه نیز تراکم اتریوم از بالا شکسته شد. به این ترتیب دو سناریو در مقابل قیمت اتریوم قرار دارد:

  • در سناریوی اول؛ اتریوم به سقف تراکم که با رنگ سبز مشخص شده پولبک می‌زند و سپس تا محدوده ۳۲۰۰ دلاری پیش می‌رود. احتمالا قیمت موفق به شکست ۳۲۰۰ دلار نشده و از آنجا با ریزش مجدد قیمت اتریوم مواجه شویم.
  • در سناریوی دوم؛ شکست سقف تراکم در تایم فریم هفتگی تایید نشده و از سقف ۲۸۰۰ دلاری ریزش قیمت آغاز می‌شود.

تارگت‌‌های نزولی در هر دو حالت، در مرحله اول ۲۳۱۰ دلار و در مرحله دوم ۲۱۰۰ دلار و در مرحله سوم ۱۶۰۰ دلار است.

نمودار روزانه اتریوم-30 مهر
نمودار روزانه اتریوم-۳۰ مهر

تحلیل اتریوم امروز (۲۸ مهر ۱۴۰۳)

اتریوم ناحیه رِنج کوتاه مدت دیگری را در بالای ناحیه ۲۵۴۰ دلار تشکیل داده است. از آنجایی که تغییرات ملموسی نسبت به تحلیل چهارشنبه در قیمت اتریوم دیده نمی‌شود، تحلیل قبلی این ارز دیجیتال همچنان پابرجاست.

یعنی اتریوم باید از همین حوالی که تجمع مقاومت‌های سقف داینامیک تراکم روزانه، مقاومت ۲۶۰۰ دلاری، مقاومت تارگت صعودی نصف ارتفاع TR کوتاه‌مدت قبلی است اصلاح خود را با تارگت اولیه ۲۳۱۰$ آغاز کند. در غیر این صورت با شکست موفق سقف تراکم روزانه، تا ۳۲۰۰ دلار پیش خواهد رفت. سقف ناحیه تراکم روزانه در تصویر چارت روزانه، با خط سبزرنگ ترسیم شده است و در حال حاضر ۲۶۷۰ دلار را نشان می‌دهد. این خط از جنس داینامیک است و هرچه زمان بیشتری بگذرد، اعداد پایین‌تری را نشان می‌دهد.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 28 مهر
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۲۸ مهر
نمودار روزانه اتریوم-28 مهر
نمودار روزانه اتریوم-۲۸ مهر

تحلیل اتریوم امروز (۲۵ مهر ۱۴۰۳)

اتریوم سقف ۲۵۴۰ دلاری را با مومنتوم قوی شکست و تارگت ۲۶۰۰ دلار تحلیل قبل را محقق کرد.

معمولا تارگت‌ها پس از شکست ناحیه رِنج، به اندازه نصف ارتفاعTR و یا نصف ارتفاع TR است. در تایم فریم ۴ ساعته تارگت نصف ارتفاع TR پرایس شده و اگر اتریوم بخواهد تارگت دوم را تست کند، باید تا ۲۸۰۰ دلار پیش برود.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 25 مهر
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۲۵ مهر

در تایم فریم روزانه، ناحیه تراکمی را شاهد هستیم که کف آن خط روند صعودی بلند مدت اتریوم است (خط چین آبی). سقف تراکم هم سقف ناحیه TR در محدوده ۲۸۰۰ دلار محسوب می‌شود و هم خط میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه. شکست کف تارگت‌های نزولی قبلی را فعال می‌کند. اولین هدف نزولی در این حالت ۲۱۰۰ دلار خواهد بود. در صورت شکست سقف، قیمت تا ۳۲۰۰ دلار پیش خواهد رفت.

نمودار روزانه اتریوم- 25 مهر
نمودار روزانه اتریوم- ۲۵ مهر

تحلیل اتریوم امروز (۲۳ مهر ۱۴۰۳)

اتریوم در تایم فریم ۴ ساعته در سقف رِنج کوتاه مدت قرار دارد. فعلا طبق قواعد ناحیه رِنج، انتظار داریم که باز هم از حوالی سقف، به سمت کف حرکت کنیم. اما همانطور که در تحلیل روز گذشته گفته شد، اگر سقف ۲۵۴۰ دلاری از دست برود و قیمت بتواند سقف TR را بشکند؛ هدف اول ناحیه PRZ در ۲۶۰۰ دلار و هدف بعدی تست مجدد سقف TR میان مدت (۲۸۰۰$) خواهد بود.

چنانچه قیمت بخواهد سقف رابشکند، این حرکت باید با مومنتوم قوی صورت بپذیرد. بنابراین در صورت مشاهده کندل‌های ضعیف روی سطح ۲۵۴۰ دلاری در چارت ۴ ساعته، احتمال اصلاح افزایش می‌یابد.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 23 مهر
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۲۳ مهر

تحلیل اتریوم امروز (۲۲ مهر ۱۴۰۳)

مطابق انتظارات قبلی ما، اتریوم همچنان به ناحیه رِنجی که برای آن متصور شدیم، پایبند است. پس از تحلیل قبلی در ۱۸ مهر، قیمت با انتشار CPI آمریکا تا کف رِنج پیش رفت، اما انتشار PPI در روز جمعه آن را بازگرداند. به این ترتیب پس از ۱۲ روز رِنج زدن، اتریوم هنوز هم موفق به تعیین جهت شکست TR نشده است. آیا تعیین جهت نزدیک است؟ تارگت‌های احتمالی اتریوم پس از شکست چه خواهد بود؟

نمودار 4 ساعته اتریوم- 22 مهر
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۲۲ مهر

می‌دانیم که نمودار اتریوم یک ناحیه رِنج میان مدت نیز در تایم فریم روزانه دارد.

اگر کف TR کوتاه مدت شکسته شود، اتریوم به سمت کف TR میان مدت خواهد رفت. همچنین، شکست سقف TR کوتاه مدت به منزله حرکت اتریوم به سمت PRZ ناحیه ۲۶۰۰ دلاری و یا تست مجدد سقف TR میان مدت خواهد بود.

نمودار روزانه اتریوم- 22 مهر
نمودار روزانه اتریوم- ۲۲ مهر

تحلیل اتریوم امروز (۱۸ مهر ۱۴۰۳)

اتریوم پس از تحلیل ۲ روز قبل، در ناحیه رِنج کوتاه مدتی که متصور شدیم قرار دارد و به آن پایبند بوده است.

در تایم فریم ۴ ساعته انتظارات ما نسبت به حرکت قیمت اتریوم مطابق تحلیل قبل است. یعنی انتظار داریم در ناحیه رِنج بمانیم و در صورت شکست سقف یا کف، در کوتاه مدت به اندازه ارتفاع TR و یا نصف ارتفاع آن حرکت کنیم.

با توجه به انتشار CPI آمریکادر روز پنج‌شنبه و درجه اهمیت این شاخص در مقطع زمانی فعلی؛ احتمال می‌رود که جهت شکست TR روز پنج‌شنبه و در محدوده زمانی انتشار داده مشخص شود. چنانچه CPI بیشتر از پیش‌بینی‌ها منتشر شود، افزایش تورم را نشان می‌دهد. به این ترتیب، احتمالا با توجه به داده‌های قوی اشتغال در هفته گذشته و افزایش CPI، فدرال رزرو سرعت کاهش نرخ بهره را کمتر کند. در این حالت احتمال اصلاح در بازار وجود دارد. اگر CPI کمتر از پیش‌بینی باشد، عکس موارد ذکر شده صدق می‌کند.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 18 مهر
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۱۸ مهر

تحلیل اتریوم امروز (۱۶ مهر ۱۴۰۳)

اتریوم در تایم فریم روزانه و ۴ ساعته تغییر چندانی نداشته است. بنابراین به سراغ تایم فریم ۱ ساعته می‌رویم تا وضعیت این ارز را در تایم فریم ۱ ساعته بررسی کنیم.

در چارت ۱ ساعته پس از اسپایک نزولی، یک کانال نزولی شکل گرفت و سقف کانال شکسته شد. حالا انتظار شکل‌گیری ناحیه رِنج را برای اتریوم داریم. سقف احتمالی رِنج ممکن است در محدوده ابتدای کانال، یعنی ۲۵۴۰ دلار باشد. کف TR نیز همان کف ۲۳۱۰ دلاری است. انتظار داریم در تایم ۱ ساعته فعلا در همین حوالی قرارداشته باشیم و در صورت شکست سقف یا کف، در کوتاه مدت به اندازه ارتفاع TR و یا نصف ارتفاع آن حرکت کنیم.

نمودار 1 ساعته اتریوم- 16 مهر
نمودار ۱ ساعته اتریوم- ۱۶ مهر

تحلیل اتریوم امروز (۱۴ مهر ۱۴۰۳)

اتریوم اکنون هر سه خط روند بادبزنی خود را شکست و پس از آن مجددا به خط روند صعودی بلندمدت خود که از زمان قیمت ۸۸۸ دلاری به آن پایبند بود (خط‌چین آبی در تصویر) ، رسیده است. هر سه خط روند بادبزنی اتریوم و خط روند صعودی بلند مدت اتریوم از تارگت‌های نزولی اخیر تحلیل‌های پول نو بودند.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 14 مهر
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۱۴ مهر

یکی از حساس‌ترین نمودارها در روزهای اخیر به اتریوم تعلق دارد. اگر اتریوم بهبود قیمت محدود روز اخیر خود را با هدف پولبک هم‌زمان به آخرین خط روند بادبزنی و خط میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه‌اش انجام داده باشد؛ ممکن است روند صعودی بلند مدت را بشکند و به سراغ تارگت‌های نزولی بیشتری برود. (در گام اول ۲۰۰۰ دلار و در گام دوم ناحیه ۱۵۰۰ دلاری در دسترس قرار می‌گیرند.)

از طرفی می‌دانیم که اتریوم در یک ناحیه رِنج است که با کف و سقف قرمز در تصویر می‌بینید. طبق ویژگی‌های ناحیه TR، تازمانی‌که چارت کف یا سقف را نشکند؛ پس از برخورد با کف انتظار داریم که مجددا به سمت سقف حرکت کنیم. خط‌چین آبی که خط روند صعودی بلندمدت است، بالاتر از کف قرار دارد. اگر اتریوم بخواهد به سمت سقف TR حرکت کند، نباید خط روند صعودی بلند مدت شکسته شود. یعنی اگر در تایم فریم هفتگی شاهد شکست کامل این خط روند داینامیک باشیم و قیمت پایین‌تر از آن تثبیت شود؛ احتمالا دیگر به سمت سقف باز نگردیم. اما اگر شکست موفق نباشد (فیک باشد) و یا حتی اقدامی برای شکست صورت نگیرد، می‌توانیم بهبود بیشتری را برای قیمت اتریوم در همین محدوده رِنج ببینیم.

تحلیل اتریوم امروز (۱۱ مهر ۱۴۰۳)

اتریوم روز گذشته کار خود را با تحقق تارگت خطوط روند بادبزنی به پایان رساند. این در حالی است که مومنتوم نزولی بازار صرفا با حمله موشکی ایران شکل گرفته و هنوز پاسخ اسرائیل نامشخص است. چنانچه اسرائیل بخواهد به حمله شب گذشته پاسخ دهد، احتمالا شاهد تارگت‌های نزولی بیشتری در اتریوم خواهیم بود. در این حالت، احتمالا مطابق تحلیل‌های ماه قبل پول نو، خط روند صعودی بلند مدت اتریوم از دست برود. در گام اول ۲۰۰۰ دلار و در گام دوم ناحیه ۱۵۰۰ دلاری در دسترس قرار می‌گیرند.

چنانچه درگیری‌ها برای مدت زمان بیشتر و یا با شدت بیشتری ادامه پیدا کند، ۱۲۰۰ دلار و ۹۸۰ دلار از تارگت‌های فاز دوم خواهند بود. هرگونه اختلال در روند پالایش و انتقال سوخت خاورمیانه منجر فاد شدیدی در بازارهای مالی جهانی می‌شود که تارگت‌های نامشخصی را رقم می‌زنند. اگرچه الزامی بر وقوع این اتفاق نیست، اما بهتر است تمام سناریوهای احتمالی را در نظر بگیریم. بنابراین توصیه می‌شود تا زمان انتشار اخبار مبنی بر کاهش تنش‌ها، در هیچ ناحیه‌ای وارد پوزیشن لانگ نشوید.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 11مهر
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۱۱مهر

تحلیل اتریوم امروز (۹ مهر ۱۴۰۳)

خط میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در چارت روزانه اتریوم فعلا در محدوده قیمت ۲۵۷۲ دلار است و بر اهمیت ترازهای فیبوناچی محدوده فعلی قیمت اتریوم می‌افزاید. در تایم‌ فریم‌های کوچک‌تر مانند ۴ ساعته، این سطوح زیر قیمت هستند. اما در تایم فریم‌های بالاتر، شکست این نواحی هنوز کامل نشده. بنابراین، تا پایان روز معاملاتی امروز که کندل ماهانه و ۳ ماهه بسته شوند، فعلا به حرکات احتمالی کوتاه مدت می‌پردازیم.

اتریوم خط روند بادبزنی بالا را شکست. وضعیت تحدب و نقدینگی موج اخیر باعث می‌شود که همچنان احتمال یک حرکت صعودی دیگر برای جمع‌آوری نقدینگی وجود داشته باشد، اما الزامی نیست. اگر چنین حرکتی صورت بگیرد، فعلا نمی‌تواند از خط روند آبی بالایی که حالا دیگر قیمت زیر آن قرار دارد، فراتر رود.

انتظارات اصلاحی که از قیمت اتریوم داریم در این مرحله، کاهش تا خط روند آبی رنگ وسط است. چنانچه این خط نیز از دست برود، می‌توانیم منتظر برخورد با خط سوم باشیم که فاصله چندانی با خط دوم ندارد.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 9 مهر
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۹ مهر

تحلیل اتریوم امروز (۷ مهر ۱۴۰۳)

اتریوم با وجود مومنتوم مثبت ناشی از انتشار داده‌های اقتصاد کلان ایالات متحده، رشد چشم‌گیری را تجربه نکرد و همچنان پایین‌تر از سقف TR قرار دارد. از سمت دیگر، مجددا در آستانه شکست بالاترین خط روند بادبزنی است و درصورتی‌که این اتفاق بیفتد، می‌تواند دست کم تا خط روند پایین‌تر پیش برود.

نمودار 1 ساعته اتریوم-7 مهر
نمودار ۱ ساعته اتریوم-۷ مهر

همچنان انتظار داریم که قیمت اتریوم سقف ۲۸۰۰ دلاری TR را نشکند و از حوالی سقف به سمت کف TR بازگردد.

تحلیل اتریوم امروز (۳ مهر ۱۴۰۳)

اتریوم نسبت به مناطق مشخص شده در تحلیل قبل کاملا متعهد بوده است. کانال ۱ ساعته‌ای که ترسیم شده بود، طبق پیش‌بینی از کف شکست و تارگت‌ شکست کف کانال (نقاط برخورد نمودار با کف کانال) محقق شد.

پس از آن با حمایت تراز ۰.۶۱۸ فیبوناچی یکی از امواج پیشین مواجه شد و تا محدوده ۲۷۰۰ دلار بالا رفت. این صعود هم مطابق پیش‌بینی، نسبت به سقف ناحیه رِنج متعهد بود و از آن فراتر نرفت.

نمودار 1 ساعته اتریوم- 3 مهر
نمودار ۱ ساعته اتریوم- ۳ مهر

خطوط آبی در تصویر زیر، خط روند بادبزنی اتریوم را نشان می‌دهد. به نظر می‌رسد روند افزایش شیب به پایان رسیده باشد؛ زیرا کف آخر قیمت فاصله و شیب بیشتری را نسبت به کف پیش از خود نشان نمی‌دهد. اگر خط روند آخر از دست برود، انتظار داریم به سمت خط روندهای پایین‌تر بازگردیم. نکته جالب اینجاست که خط روندهای پایین‌تر در حوالی میدل کانال هستند که با نقطه چین مشخص شده است.

بنابراین پیش‌بینی می‌شود که اتریوم در صورت شکست بالاترین خط روند، خط روندهای پایین‌تر را تست کند. در این میان به ناحیه رِنج میان مدت نیز متعهد باشد و از سقف آن فراتر نرود.

نمودار 1 ساعته اتریوم-روند بادبزنی
نمودار ۱ ساعته اتریوم-روند بادبزنی

تحلیل اتریوم امروز (۱ مهر ۱۴۰۳)

اتریوم همچنان در محدوده خطر است و هنوز نتوانسته از خط روند بلندمدت خود فاصله مناسبی بگیرد. همچنین عملکرد ضعیف ETFهای اتریوم با وجود کاهش نرخ بهره ایالات متحده نشان می‌دهد که میزان تقاضا برای اتریوم، چندان مطلوب به نظر نمی‌رسد. این عوامل به معنای آن است که هنوز در منطقه خطر قرار داریم.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 1 مهر 1403
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۱ مهر ۱۴۰۳

ناحیه رِنج با کف ۲۱۰۰ دلار و سقف ۲۸۰۰ دلار همچنان برای این ارز معتبر است. از طرف دیگر؛ سقف ناحیه رِنج شکل گرفته برای اتریوم در حوالی ۲۸۰۰ دلار است و احتمال شکست آن در برخورد دوم کم است.

گرچه ناحیه رِنج می‌تواند از هر سمتی شکسته شود؛ اما اتریوم برای عبور از خطر نیاز به مومنتوم قوی‌تری دارد. مومنتوم قوی مستلزم اصلاح قیمت و شروع مجدد از نواحی حمایتی پایین‌تر است. بنابراین، پیش‌بینی می‌شود که اتریوم فعلا از سقف ناحیه رِنج خارج نشود و در صورت ادامه تمایلات ساید وی و مومنتوم ضعیف، قیمت در میان مدت کاهش یابد.

نمودار 4 ساعته اتریوم- 1 مهر 1403
نمودار ۴ ساعته اتریوم- ۱ مهر ۱۴۰۳

در کوتاه مدت و تایم فریک ۱ ساعته، پس از حرکت اسپایک صعودی، وارد یک کانال شده‌ایم. احتمالا قیمت اتریوم فعلا دراین کانال نوسان کند. با مومنتوم ضعیف و تعداد برخورد با کف کانال نسبت به سقف، می‌توان گفت که احتمال شکست کف کانال از سقف بیشتر است. در دو سقف اخیر همین تایم فریم، شاهد واگرایی مکدی هستیم که باز هم احتمال شکست کف را نشان می‌دهد.

تحلیل اتریوم امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۳)

اتریوم در تایم فریم هفتگی، روی خط روند صعودی بلندمدتی که از زمان کف ۸۸۰ دلاری خود حفظ کرده بود؛ سیگنال نزولی داد! ثبت پین بار نزولی رو ی این خط می‌تواند آلارمی برای هفته سرنوشت ساز اتریوم باشد. در صورتی که کلوز کندل هفتگی در این هفته پایین‌تر از این خط بسته شود و قیمت با موفقیت ناحیه را بشکند؛ تارگت‌های زیر ۲۰۰۰ دلار برای اتریوم فعال خواهد شد! این پنجمین برخورد اتریوم با روند بلندمدت است و از نظر تکنیکالی احتمال شکست وجود دارد.

نمودار هفتگی اتریوم-26 شهریور
نمودار هفتگی اتریوم-۲۶ شهریور

چنانچه خط روند صعودی اتریوم شکسته شود، هر چهار نقطه قبلی برخورد چارت با این خط، تارگت‌های احتمالی قیمت خواهند بود. دو تارگت اول طبق تحلیل روزهای گذشته؛ تارگت ۲۰۰۰ دلاری و پس از آن، پایین‌ترین کادر قرمز در تصویر (حوالی ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ دلار) است.

تحلیل اتریوم امروز (۲۴ شهریور ۱۴۰۳)

اتریوم همچنان مطابق انتظارات پیش می‌رود و حرکت اخیر اتریوم به سمت میدل داینامیک کانال نزولی و بازگشت از این ناحیه، بر خلاف انتظارات نزولی نیست. یعنی تا به اینجای مسیر، اتریوم از نظر تکنیکال هنوز هم در راستای ریزش بیشتر است. در این میان؛ خروجی سرمایه از ETFهای اتریوم در هفته‌ای که گذشت؛ عدم وجود تقاضا را در صندوق‌های قابل معامله در بورس نیز نشان می‌دهد. حال به سراغ بررسی تکنیکالی این ارز در تایم فریم‌های مختلف می‌رویم.

نمودار روزانه اتریوم-24 شهریور
نمودار روزانه اتریوم-۲۴ شهریور

در چارت روزانه، همانطور که گفتیم؛ در پایین میدل داینامیک قرار داریم. قیمت اتریوم موفق به شکست میدل نشد و با صعود اخیر تا میدل، ناحیه نقدینگی را که در تایم فریم ۱۵ دقیقه‌ای شکل گرفته بود، مصرف کرد.

نمودار 15 دقیقه‌ای اتریوم-24 شهریور
نمودار ۱۵ دقیقه‌ای اتریوم-۲۴ شهریور

اما اتفاق اصلی برای اتریوم در نمودار ۴ساعته در حال وقوع است! جایی که علاوه بر تراکم ترازهای مختلف فیبوناچی و میدل داینامیک کانال، خط DEMA برای ۲۱ دوره نیز دیده می‌شود. اگر اتریوم در ساعات آینده این خطوط را با کمی ریزش پشت سر بگذارد، راه تا محدوده ۲۱۵۰ دلار (کف TR) و سپس ۱۹۰۰ دلار (کف کانال نزولی) هموار خواهد بود.

نمودار 4ساعته اتریوم-24 شهریور
نمودار ۴ساعته اتریوم-۲۴ شهریور

کندل روزانه امشب و فردا که به چگونگی بسته شدن کندل هفتگی اتریوم منجر می‌شوند، بسیار حائز اهمیت است. اگر اتریوم بخواهد روند نزولی خود را ادامه دهد؛ نیاز به مشاهده علائم آن در کندل هفتگی وجود دارد. وقتی به چارت هفتگی نگاه کنیم؛ می‌بینیم که شکست میدل در تایم فریم هفتگی در ریزش اول اتریوم اتفاق نیوفتاده و ریزش به سایه تبدیل شده. اما در ریزش دوم شاهد شکست موفق میدل بودیم و صعود مجدد تا میدل، پولبک محسوب می‌شود. حال باید از اینجا به بعد، شاهد ریزش بیشتر این رمز ارز باشیم. چنانچه اتریوم بخواهد میدل را بشکند و به میانگین متحرک در تایم فریم هفتگی پولبک بزند؛ از روند نزولی خود خارج می‌شود. در صورت وقوع، اتریوم از روند نزولی خارج شده و وارد ناحیه رِنج می‌شود. می‌دانیم که ناحیه رِنج هم ممکن است از کف شکسته شود، اما ریزش فعلی می‌تواند سرعت بیشتری نسبت به حالت ریزش پس از رِنج داشته باشد.

تحلیل روزانه اتریوم ETH (۲۴ دی ۱۴۰۳)
نمودار هفتگی اتریوم-۲۴ شهریور

تحلیل اتریوم امروز (۱۹ شهریور ۱۴۰۳)

اتریوم در تایم فریم ۴ ساعته موفق به انجام پولبک اول تحلیل قبلی، در محدوده مقاومتی ۲۳۰۰ تا ۲۳۵۰ شد و در حال حاضر در همان حوالی معامله می‌شود.

نمودار 4ساعته اتریوم-19 شهریور
نمودار ۴ساعته اتریوم-۱۹ شهریور

همانطور که در تحلیل قبلی گفته شد، قیمت می‌تواند از این ناحیه به ریزش خود ادامه دهد؛ اما چنانچه اتریوم موفق به شکست مقاومت ۲۳۵۰ دلاری شود، تارگت بعدی در حوالی میدل داینامیک کانال است. فعلا میدل کانال نرخ ۲۴۴۰ دلار را نشان می‌دهد. در هر دو حالت انتظار می‌رود که اتریوم به ریزش خود ادامه داده و بار دیگر کف کانال نزولی خود را تست کند. در ادامه همین مطلب می‌توانید تحلیل قبلی اتریوم و تصویر کانال نزولی را مشاهده کنید.

تحلیل اتریوم امروز (۱۷ شهریور ۱۴۰۳)

اتریوم تارگت اول تحلیل قبلی را پرایس کرد و تا قیمت ۲۱۵۰ دلار پیش رفت.

نمودار 4ساعته اتریوم-17 شهریور
نمودار ۴ساعته اتریوم-۱۷ شهریور

اتریوم می‌تواند تا محدوده ۲۰۰۰ دلار و ۱۸۸۰ دلار همچنان ریزش داشته باشد و پس از آن، نسبت به تحقق تارگت ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ دلاری اقدام کند. بنابراین، روند نزولی اتریوم همچنان ادامه خواهد داشت. این تارگت‌ها در دو سناریو می‌توانند پرایس شوند:

در سناریوی اول؛ قیمت تا محدوده‌ ۲۳۰۰ تا ۲۳۵۰ دلار پولبک می‌زند و پس از آن به ریزش ادامه خواهد داد.

در سناریوی دوم؛ قیمت برای مصرف نقدینگی و پولبک تا حوالی ۲۴۴۰ دلار پیش می‌رود و پس از آن به ریزش ادامه خواهد داد.

سناریوی اول محتمل‌تر است.

تحلیل اتریوم امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۳)

همانطور که از مدت‌ها قبل پیش‌بینی کرده بودیم، اتریوم هنوز هم در یک روند نزولی قرار دارد. تارگت بعدی اتریوم، محدوده کف ۲۰۰۰ دلاری قبل است. در صورت از دست رفتن آن حمایت، حمایت ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ دلار در دسترس قرار می‌گیرد. در نظر داشته باشید که مومنتوم اتریوم رو به شدیدتر شدن است و در آینده احتمال تندتر شدن شیب نمودار وجود دارد!

تنها در صورت از دست رفتن مقاومت ۲۸۰۰ دلاری، شاید بتوان احتمال بازگشت روند اتریوم را بررسی کرد.

نمودار روزانه اتریوم- 15 شهریور
نمودار روزانه اتریوم- ۱۵ شهریور

تحلیل اتریوم امروز (۷ شهریور ۱۴۰۳)

ارز دیجیتال اتریوم در تایم فریم روزانه، همانطور که در تحلیل‌های قبلی پیش‌بینی کرده بودیم، با اصلاح روبرو شد. اکنون اتریوم در یک کانال نزولی قرار دارد.

نمودار روزانه اتریوم-7 شهریور
نمودار روزانه اتریوم-۷ شهریور

اگر به سراغ تایم فریم ۴ ساعته برویم؛ پس از برخورد با تارگت ۲۸۰۰ دلاری گذشته، میدل کانال و خط میانگین متحرک نمایی ۲۱ روزه شکسته شده و قیمت اکنون در زیر این نواحی قرار دارد. انتظار می‌رود که پس از پولبک به میانگین متحرک نمایی و میدل کانال، به سمت کف حرکت کنیم.

در تایم فریم ۳۰ دقیقه نیز، پس از یک حرکت اسپایک نزولی، در حال تشکیل ناحیه TR کوتاه‌مدت هستیم. از نظر پرایس اکشن TR می‌تواند با هدف پولبک شکل گرفته باشد. این مساله تاییدی بر پولبک به میدل و میانگین متحرک نمایی خواهد بود. تارگت‌های نزولی نات کوین مطابق تحلیل‌ روزهای گذشته است.

امکان فیک بریک اون در ناحیه میدل و مووینگ اوریج وجود دارد.

اتریوم از نظر فاندامنتال

شرکت ورشکسته سلسیوس ۲/۵ میلیارد دلار بیت کوین را بین طلبکاران توزیع کرد. این توزیع میان دو سوم مشتریان واجد شرایط انجام شده و ۸۴% از بدهی کل ۳میلیارد دلاری سلسیوس است. فروش این بیت کوین‌ها می‌تواند موجب فشار بر کل بازار کریپتو، از جمله اتریوم شود.

صرافی ارز دیجیتال پول نو

نوشته تحلیل روزانه اتریوم ETH (۲۴ دی ۱۴۰۳) اولین بار در بلاگ پول نو. پدیدار شد.

لینک کوتاه : https://lores.ir/?p=2604468

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها